Dziewuszki wpadam tylko na chwilkę
Męcze się nad tymi książkami już jak cholera...
Dostałam @ niestety bleeeeee.... Ale od poniedziałku do piątku clostillbegyt i zobaczymy czy pomoże... Mój chłop zrobił dzisiaj pełne badanie nasienia i jak na moją interpretacje to wszystko jest w należytym porządeczku z żołnierzami :-) Ja byłam rano na badaniu prolaktyny i kurcze tak wczoraj sobie was czytałam i o tej tarczycy, że zrobiłam sobie przeciwciała antyTPO przy okazji (Pół roku temu robiłam TSk, t3,t4 i były ok), a ktoś mi mówił, że te badania mogą być dobre, co nie oznacza, że wszystko jest ok z tarczycą. Najlepiej to sprawdzić tym badaniem antyTPO - to są przeciwciała anty tarczycowe. Wyniki odbiore dopiero w tygodniu, bo dzisiaj już nie dałam rady. 28 lutego idę na wizyte do gina... kurde czuje się już tak jakbym chodziła do sklepu, a nie do gina
Agacynda nic nie mówie, żeby nie zapeszyć, ale mocniutko trzymam kciukasy za malucha ;-):-)
Cześć
Wesoła Kobietko :-)
Mam do Ciebie pytanie. Ja też robiłam badania, na toxo, chalmydie, rubelle etc, ale na bakterie nie... Na jakie to bakterie i jakie to badania robiłaś?
Kurcze jakie wy jesteście mistrzynie normalnie -tempka, śluz i jeszcze badanie szyjki szoookkk
Ja ledwo tampon potrafie sobie tam wcisnąc, a co dopiero... kurdee ja bym się bała
Podziwiam....
Co do imion, to dla dziewczynki podoba mi się Klara i Julia. Niestety Klara, nie wiem czemu źle się mojemu M kojarzy, a Julek jest już tyleee...
Dla chłopaka Aleksander mi się podoba albo Mikołaj -za to mojemu chłopu żadne i dojdź z takim do porozumienia
Kurde ciężko mi was wszystkie spamiętać
Co do testowanka, to teraz ja jestem na szarym końcu, jednak nie bedę podawać daty, bo na lekach niby ma wystąpić wcześniej... więc ciężko powiedzieć....
Kobietki miłego weekendu życzę oraz wiele (owocnych) przytulanek.
Pozdrawiam.