reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
och jakie ładne kolorowe kinga85 uwielbiam takie ach normalnie mi ochoty narobiłaś na kolorowe cuda.:-):tak: Ale sok grejpfrutowy z biedronki i odrobina wódeczki musi mi teraz wystarczyc ;-)

i oczywiście zdrówko dziewczyny a szczególnie a te co nie mogą :tak:

malena, dziękuje :) chciałabym aby @ nie przyszła...myśle, że to byłoby wielkie zaskoczenie z racji, że już testowalismy...ale chyba tez duża radość bo jak zobaczylismy wtedy ta 1 kreche to owszem , bylismy rozczarowani. Nastawilismy sie na nie i na nastepny cykl... a jednak...;)
Ale M nic nie mowie na razie, nie chce mu robic nadziei.

Tez bym zadrinkowała, ale niestety...jeszcze musze poczekać :)
Póki co ide po herabtke...albo może kwas chlebowy...w sam raz zamiast piwa

groszek powtarzam pytanie kiedy masz termin @. życzę Ci II kresek tylko nie wiem kiedy tesujesz teraz? :)

a ja siedzę juz sobie z likierem mmm... :)

dziewczyny, a macie już swoje wymarzone imiona dla przyszłych dzieciątek???
ja mimo iż jeszcze w ogóle nie mam dzieci to imiona już znam :-D dobrze wiedzieć za wczasu :-D

Ja imion mam kilka :-p

Dla chlopca : Olaf lub Xavier
Dla dziewczynki : Martynka,Jessica,Hania (po mojej mamie) Vivienne.

O co ja widze ze Kinga kusi drineczkami oj kusi :-p
Maz poszedl przestawic mi samochod bo jakies malolaty zaczely sie kolo niego krecic :sorry:

Czarni cale szczescie nie mieszkam w PL i o to nie musze sie martwic :-D

Groszek a masz jakies przeczucie ??Np ze sie udalo ?//

reklama
Do góry