reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya, a propo Pragi, to widziałam na gruponie ostatnio jakieś oferty. Ale nie wczytywałam się w to za bardzo. My na weekend majowy oboje w pracy bo poprzednie dwa lata z rzędu mieliśy urlopy i teraz swoje musimy odsiedzieć. Moi rodzice mają do nas przyjechać, bo oni dalej Bielsko i okolice eksplorują, są na prawdę pod wrażeniem.

reklama
no własnie, Monia powinna byc na czerwono ! :) Monia ! zmieniaj kolor ;d

haha sihaya ja po świetach nawet nic nie zabierałam od rodziców, bo sie tak najedliśmy ze nam starczy chyba na dłuższy czad ;d

kurcze wyniki wieczorem a tu dopiero po 10, ale sie stresuje :(

a to królewna byłas na badaniu :)
no to trzymam kcuiki &&
grzana to jest podejrzane tyle dziewczyn i żadna nic a nic
u mnie na pewno znowu dupa nie miałam sie kiedy zatruć tylko na owu... mogła by sie przesunąc ale znajac moje szczescie juz pewnie była...

no własnie, Monia powinna byc na czerwono ! :) Monia ! zmieniaj kolor ;d

haha sihaya ja po świetach nawet nic nie zabierałam od rodziców, bo sie tak najedliśmy ze nam starczy chyba na dłuższy czad ;d

kurcze wyniki wieczorem a tu dopiero po 10, ale sie stresuje :(

Doskonale Cię rozumiem, najlepiej się czymś zajmij, idź z dzieckiem na spacer albo coś innego wymyśl...

Trzymam kciuki za agacynde i marcepanową :) Królewna beta to najlepszy sposób, mi testy długoooo po terminie nie wychodziły....

Co do Świąt, to też nazwoziliśmy jedzenia, ale co z tego jak musze jesć mało, bo mam wzdęcia takie, że wczoraj to aż guzik od spódnicy odpiełam... Cycki mam jak kamiemie i właśnie leże w łóżku i mamcica moja non stop się kurczy :szok: aaa co do piersi to pobokach bolą i sutki niemiłosiernie kują, bolą i są wrażliwe... żeby to znowu jakieś zaburzenia nie były:-(

Dobra w końcu trzeba się zwlec z łóżka...

Aaa i od następnego cyklu będę tempke mierzyć. Dziewczyny to od 1 go dnia okresu się mierzy? Ja mam termometr elektroniczny i mam zamiar mierzyć w ustach i o 8 rano. Może tak być?

Kropka, ja w mierzeniu jestem jeszcze nie wprawiona, ale tez mierzę w ustach o 6:30 rano póki co dwoma termometrami elektronicznym i rtęciowym, bo sprawdzam czy podobnie temp wychodzi, bo jakoś nie ufam do końca temu elektronicznemu. A teraz zamówiłam nowy elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku.

Kropeczko ja sobie mierze pochwowo co dziennie ale omijam dni @ jakoś neee ... ja wole po @ albo pod koniec mierzyć...
i mierze o 6:30 :)
z elektronicznego jestem zadowolona jak mi pokazał 36,4 to rzeczywiście przylazła @ tak że działa jak powinien :)
nawet podczas @ jakoś mi brakowało tego odruchu mierzenia....

reklama
Doskonale Cię rozumiem, najlepiej się czymś zajmij, idź z dzieckiem na spacer albo coś innego wymyśl...

jakos nie moge sie zajać, nawet gotowe na wszystko oglądam ale task po trochu bo ciągle wpadam tutaj czy cos nie napisałyscie :D

to bedzie najdłuższy dzien w moim zyciu :p

a co do temp. to nie mierze jeszcze, ale najleprzy chyba elektroniczny :)

Do góry