reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibziok: idź na fitness, to będzie odpowiednia moblizacja, mi z innymi sie lepiej ćwiczyło, a samej mi sie nie chce :p

Groszek:
ja robiłam juz test...w piątek, wyszedł negatyw 4 dni po terminie @ ;/;( dlatego teraz na bete pojechałam, bo juz sama nie wiem co myslec... a na @ sie nie zapowiada

dzieki za kciuki !!!! :*

u nas dzis słoneczko :D ale rano jeszcze chłodno było :p

dzięki grzanka oby twoje kciuki pomogły ;d;d

a powiedzcie mi czy każde laboratorium ma swoje wytyczne jeśli chodzi o badanie hcg ? czy dla wszysykich są takie same? czy to zależy od czegos?

reklama
Z fitnessem, to też nie jest proste...próbowałam, bo najlepiej by było zaraz po pracy. Ale po pracy zazwyczaj muszę obiad zrobić, no a po obiedzie przecież nie, bo jestem pełna, a wieczorem to już ciężko z domu wyjść.
Ja sobie zawsze jakąś wymówkę znajdę, pewnie gdybym miała się z kim na taki fitness umówić to by łatwo poszło, ale większość koleżanek które mam są z okolic bielska i też im ciężko tu wieczorem wracać.

Oj no dokładnie napięcie jest niesamowite.. i tak wczoraj kukam kukam gdzie gratki bo dwie kreseczki a mój kochany mi sie pyta co tak zaglądasz a ja mu na to bo dwie nasze dziewczyny są zagadkowe :p
zaśmiał się i powiedział to wy taka wspólnota już jesteście że sie martwicie jedna o drugą :)

Oj no dokładnie napięcie jest niesamowite.. i tak wczoraj kukam kukam gdzie gratki bo dwie kreseczki a mój kochany mi sie pyta co tak zaglądasz a ja mu na to bo dwie nasze dziewczyny są zagadkowe :p
zaśmiał się i powiedział to wy taka wspólnota już jesteście że sie martwicie jedna o drugą :)

hehe :D no wspolnota ;d sekta moze :)) hyhy

Bzibziok:
ja chodziłam na 20 ;d także wyjście wieczorem na fitness jest mozliwe ! :D trzeba sie wziąć w graść :D

hehe wspólnota jak sie patrzy:]

a na liście to chyba monia jeszcze nie jest na czerwono.. a przecież ta beta jej wyszła? czy coś pomyliłam?
monia chcemy Cię na czerwono!!
to później nasze dwie zagadki pójdą za ciosem i też się zmienią:)

a potem cała reszta:)

mi na basen też ciężko się wybrać; mam podobny problem co Bzibziok - samej się nie chce, choć mam rzut beretem z domu; a powinnam i wiem o tym i tłumacze to sobie..ale jakoś mobilizacji i samozaparcia brak...

przed chwilą otworzyłam lodówkę i jak zobaczyłam ile ciasta mamy od moich rodziców i teściów to aż przysiadłam... dupa z mojego oczyszczania pewnie do końca tygodnia, bo jak odmówić takim serniczkom, marchewkowym, orzechowcom, babkom... prawdziwy ciastowy zawrót głowy...

spa już sobie zrobiłam:] jestem gładka, pachnąca i odżywiona hehe
i teraz szukam właśnie noclegów w pradze na weekend majowy... może macie jakąś miejscówkę do polecenia??
jeszcze muszę teściowi wyszukać prezent na piątkowe urodziny...wymyśliłam taki kociołek nad ognisko...byłaby super alternatywa dla grila...

kurcze cały czas chodzi za mną, że tak mi testy owulacyjne wyszły ładnie, owulka była, tempka pięknie skoczyła, przytulanki jak się patrzy i nic z tego... męczy mnie to jakoś wyjątkowo tym razem...

hej ja dziś już lepiej chodz brzuch mnie jeszcze pobolewa....
wczoraj napisałam ostatniego posta i normalnie z bólu usnęłam
dziś juz w końcu mogę coś zjeść i mnie nie skręca przy tym to już sukces.....
dziewczeta widzę już kilka po terminie @ i żadna nie zatestowała? coś ściemniacie :D

reklama
Do góry