reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

oj zacznijcie jeździć do mojej sieci, zacznijcie :-) teraz za każde wydane 100 zł dostaje się bon towarowy o wartości 10 zł. :-) promocja jeszcze tylko dzisiaj. Ale bardzo często są różnego rodzaju promocje i naprawdę fajne rzeczy można wygrać...

A ostatnio ja byłam w kinie w multikinie i wyobraźcie sobie (byłam w środę) w każdą środę klienci Orange mogą wysłać sms o treści FILM na jakiś tam numer i dostają 2 bilety w cenie 1. Szok:szok:

ale to chyba dotyczy tylko tych abonamentowych, czy wszystkich? bo też kiedyś chcieliśmy tak zrobić ale orange mamy tylko na kartę... więc poszliśmy do tego studyjnego:) poza tym my w sumie lubimy to studyjne kino, ma swój klimat i jest fajnym wspomnieniem jak kiedyś tylko takie były i do takich chodziło się tylko:) a teraz w zasadzie wszędzie już je pozamykali:/

reklama
Anke w sieci intermarche pracuję.

Sihaya, moja koleżanka wysyłała z pelikana a to chyba mix jest i normalnie. wydaje mi się, że dla wszystkich klientów.

Dziewczyny zrobiłam dziś wielki krok w kierunku uwolnienia sie od mojej mamy i jej problemu alkoholowego,
umówiłam sie do ośrdoka w którym pomagają osobą wspóuzależnionym od alko, mam nadzieje że rozumiecie :)
no wię cdlatego też takie kroki bo moja mama znowu zaciągnęła i pije dzien w dzien, wydzwania i rujnuje mi życie, nawet ślubem sie cieszyć noe mogę bo obawa że bedzie na fazie jest wielka...

Grzanka gratuluje odwagi i determinacji
powodzenia
co do tych dwóch kresek to po godzinie jak wyjdzie druga to napewno nie ciąża ta wypowiedział się lekarz eh
lipa albo bardziej d...pa blada

Mgiełka cierpliwości!!! @ jeszcze nie ma więc spokojnie:)
krążył tu niedawno artykuł, że czasem testy ciążowe pokazują dopiero nawet 28 dni po zapłodnieniu :)

Dokładnie Mgiełka. Moja koleżanka jak starała się o trzecie dziecko po dość długiej przerwie na teście jej pokazało 1 kreskę a faktycznie była w ciąży.

reklama
Już nie wiem co robić jeszcze 3 godziny, ludzi wogóle. No bo kto przyjdzie do sklepu medycznego przed świętami? Wszyscy szaleją w marketach ;). Normalnie szok nie mam co robić.

Do góry