reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
czarni a gdzie ty miezysz temperature bo ja w pochwie to kurcze niby wychodzi mi codzień ponad 37 ale pod pachą to raz z ciekawosci zmierzyłam to bida 36,40
bo ten cykl co patrze co miałaś test pozytywny to też ci wyszedł pozytyw późno nie? a ty masz chyba cykle 28 dniowe?
ja cykle tak z dokłądnoscia 26 dni mam teraz a kiedys to miaąłm strasznie nieregularne ale z oliwią też mi pózno wyszedł
mierzę w pochwie i nie patrz na temperature pod pachą bo sie rózni i to dużo. Ja już podczas tego okresu wiedziałąm ze bede miałą jazdy i już widze ze tak jest w tatym cyklu tempka ładnie mi szła i sie utrzymywała as teraz skacze wiec byle bym owu nie przegapiła :/

wooooow:) takie zakupy to można robić Czarni, nie?;) heheh.. chyba zacznę jeździć do intermarche:D

a my kiedyś bylismy w kinie - takim małym studyjnym, pomijam już że cena biletu normalnego to 13pln ale do każdego biletu dostaliśmy po tubce pasty colgate;) więc nie dość, że za bilety zapłaciliśmy śmieszne pieniądze w porównaniu z tymi wielkimi sieciówkami gdzie kosztują powyżej 20pln, to jeszcze zapas pasty dostaliśmy:)

kurde, ale u mnie brzydko na polu i ciemno... :/ chyba sobie inke zrobię:]

Mgiełka pod pachą jest najmniej wiarygodna.. chodzi o temp podtsawową "w środku ciała" że się tak wyrażę więc pochwa, usta lub odbyt... na tą pod pocha nawet nie patrz...

Ostatnia edycja:
oj zacznijcie jeździć do mojej sieci, zacznijcie :-) teraz za każde wydane 100 zł dostaje się bon towarowy o wartości 10 zł. :-) promocja jeszcze tylko dzisiaj. Ale bardzo często są różnego rodzaju promocje i naprawdę fajne rzeczy można wygrać...

A ostatnio ja byłam w kinie w multikinie i wyobraźcie sobie (byłam w środę) w każdą środę klienci Orange mogą wysłać sms o treści FILM na jakiś tam numer i dostają 2 bilety w cenie 1. Szok:szok:

Hej. Ja w pracy ale dzisiaj tylko i weekend świąteczny. Grzanka przykro mi, że ta wredota do Ciebie zawitała. Agacynda, Mgiełka, Królewna trzymam mocno kciuki i czatuje...czary mary, abrakadadra...;-).
Grzanko swojemu Aniołkowi też szepni słówko o mnie ;-).
A ja wczoraj u fryzjera ale nie jestem zadowolona:confused2:..Już ostatni raz poszło do tego salonu a dzisiaj na zakupy po buty i żakiet na weselicho a jutro do rodziców pomóc trochę w przygotowaniach i mam nadzieję, że do świąt szybko minie.

oj zacznijcie jeździć do mojej sieci, zacznijcie :-) teraz za każde wydane 100 zł dostaje się bon towarowy o wartości 10 zł. :-) promocja jeszcze tylko dzisiaj. Ale bardzo często są różnego rodzaju promocje i naprawdę fajne rzeczy można wygrać...

A ostatnio ja byłam w kinie w multikinie i wyobraźcie sobie (byłam w środę) w każdą środę klienci Orange mogą wysłać sms o treści FILM na jakiś tam numer i dostają 2 bilety w cenie 1. Szok:szok:

A w jakiej sieci pracujesz?

Hej. Ja w pracy ale dzisiaj tylko i weekend świąteczny. Grzanka przykro mi, że ta wredota do Ciebie zawitała. Agacynda, Mgiełka, Królewna trzymam mocno kciuki i czatuje...czary mary, abrakadadra...;-).
Grzanko swojemu Aniołkowi też szepni słówko o mnie ;-).
A ja wczoraj u fryzjera ale nie jestem zadowolona:confused2:..Już ostatni raz poszło do tego salonu a dzisiaj na zakupy po buty i żakiet na weselicho a jutro do rodziców pomóc trochę w przygotowaniach i mam nadzieję, że do świąt szybko minie.

Za dużych wpływów to ja nie mam ale napewno wspomne o każdej z nas :)

co do mojej tempki byłam troche z nadzieją ze sie udało a tu zmierzyłam w przed dzień spodziewanej i maksymalnie poleciała tempa w duł a mierze również w pochwie, dzisiaj nawet nie mierzyłam nie ma sensu jak sie skończy @ to zacznę mierzyć, a jak narazie musze to przegryść. Bo ładny był wykres, po drugie musze sie zastanwoic co sie dzieje ze z cylku na cylk on sie wydłuża.... :| teraz nie wiem jak z owu będzie :(

aha czyli ponad 37 w pochwie to chyba ok?
ja na temat wygrywania to sie nie wypowiem nigdy nic nie wygrałam haha,
powiem wam że mi też nigdy nie wychodziły testy pozytywne po godzinie bo czasem w kosmetyczce lezał jakis kilka dni i zawsze była jedna, ale nie bede sie nakręcać, ah i chyba mi piersi urosły i sutki jakies większe ale to moze być tez przed @
oj jakby to było wspaniale, szefowa coś zaczyna kombinować boje się żebym wcześniej nie ujrzała wypowiedzenia niż dwóch pasków na teście
bo wtedy to odkładamy starania napewno

reklama
Do góry