Czarni
matka wariatka :D
ja na szczęscie nie mam swoich ulubionych skepów i dlatego każda wycieczka po centrum handlowym to rozrywka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja cykle tak z dokłądnoscia 26 dni mam teraz a kiedys to miaąłm strasznie nieregularne ale z oliwią też mi pózno wyszedłczarni a gdzie ty miezysz temperature bo ja w pochwie to kurcze niby wychodzi mi codzień ponad 37 ale pod pachą to raz z ciekawosci zmierzyłam to bida 36,40
bo ten cykl co patrze co miałaś test pozytywny to też ci wyszedł pozytyw późno nie? a ty masz chyba cykle 28 dniowe?
oj zacznijcie jeździć do mojej sieci, zacznijcie :-) teraz za każde wydane 100 zł dostaje się bon towarowy o wartości 10 zł. :-) promocja jeszcze tylko dzisiaj. Ale bardzo często są różnego rodzaju promocje i naprawdę fajne rzeczy można wygrać...
A ostatnio ja byłam w kinie w multikinie i wyobraźcie sobie (byłam w środę) w każdą środę klienci Orange mogą wysłać sms o treści FILM na jakiś tam numer i dostają 2 bilety w cenie 1. Szok![]()
Hej. Ja w pracy ale dzisiaj tylko i weekend świąteczny. Grzanka przykro mi, że ta wredota do Ciebie zawitała. Agacynda, Mgiełka, Królewna trzymam mocno kciuki i czatuje...czary mary, abrakadadra...;-).
Grzanko swojemu Aniołkowi też szepni słówko o mnie ;-).
A ja wczoraj u fryzjera ale nie jestem zadowolona..Już ostatni raz poszło do tego salonu a dzisiaj na zakupy po buty i żakiet na weselicho a jutro do rodziców pomóc trochę w przygotowaniach i mam nadzieję, że do świąt szybko minie.