reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Basia bardzo dobrze ! ;-) Ja właśnie próbuję jakąś torebkę sobie kupić, ale niestety... w moim ulubionym Kazarze nie ma nic ładnego. A swoją ulubioną już mam tak znoszoną, że aż wstyd. Marzy mi się torebka z firmy Lancel, ale okropnie drogie są. Może mi się uda mamę namówić to odda mi swoją hihihihihi

Jak to masz Grzanka dwie pary butów?

A ja dzisiaj w pracy już się boję ilości klientów. Szczególnie, że mamy zaj*bistą promocję i będą kolejki po bony. Uuh masakra...

A może to nie fasolinka jak mi kawa smakuje? eh okaże się. bez nakręcania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mi się marzy sukienka, taka kolorowa, w wiosennych kolorach, na ramiączkach... taką, żebym mogła w niej chodzić wszędzie i gości na działce przyjmować:)

jeśli chodzi o atmosferę przed świętami to na razie bez fajerwerków, trochę sprzątania ale też bez przesady...
w sobotę rano jedziemy do bielska, do rodziców i pewnie wtedy dopiero poczuję świąteczny klimat:) no i dwa dni nie będę mieć dostępu do bb - ciekawe co przegapię i co zastanę po powrocie:D

Mgiełka doczytałam właśnie o temp, że krótkie takie na chwilę wstawanie w nocy nie zaburza bardzo temp, i wystarczy potem żeby godzinę spać dalej i się wyrównuje do właściwej wartości.. więc ta Twoja dziś temp powinna być ok:)

Basia bardzo dobrze ! ;-) Ja właśnie próbuję jakąś torebkę sobie kupić, ale niestety... w moim ulubionym Kazarze nie ma nic ładnego. A swoją ulubioną już mam tak znoszoną, że aż wstyd. Marzy mi się torebka z firmy Lancel, ale okropnie drogie są. Może mi się uda mamę namówić to odda mi swoją hihihihihi

A ja dzisiaj w pracy już się boję ilości klientów. Szczególnie, że mamy zaj*bistą promocję i będą kolejki po bony. Uuh masakra...

no bo ja nie robie sobie zapasów butów w momenci jak mi sie juz but do chodzenia nie nadaje jak mi sie nie podoba wyrzucam i kupuje nowe, ;D po co kolekcjonować brzydkie i stare buty przynajmniej wiem że mam buty i w nich chodze niż bym miała po roku kupna zoreintowac sie ze mam taka sama pare butów albo ze wogóle ich na nogach nie mialam :D

Aaaa bardzo oryginalne podejście Grzanka :) ja nie ogarniam swoich butów :-p

Hmm a mi się marzy torebka z grubej skóry, duża i w kolorze brudnego/zgaszonego pomarańczowego.

he he pamietam agacyda jak rok czy 2 lata temu trafiłąm do sklepu intermarche u nas w koszalinie przez przypadek po flaszeczkę poszliśmy do kasy zapłacilismy i babka daje nam kupon co to? a to prosze wsadzić w tą maszynę mozna wygrać nagrody no dobra idę wsadzam a tu jak zaczeło piszczec :D wystraszyłam sie a ochroniarz który stał mówi gratuluje wygrali państwo 100zł :D flaszeczka zwróciła sie dwukrotnie :D

reklama
czarni a gdzie ty miezysz temperature bo ja w pochwie to kurcze niby wychodzi mi codzień ponad 37 ale pod pachą to raz z ciekawosci zmierzyłam to bida 36,40
bo ten cykl co patrze co miałaś test pozytywny to też ci wyszedł pozytyw późno nie? a ty masz chyba cykle 28 dniowe?

Do góry