reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczynki. Daje znak, że żyje. :tak: Jestem mega zabiegana, sprzątania, pomoc mężulkowi w papierkach i szukanie autka, bo już nie daje rady bez samochodu żyć... Mąż odebrał z salonu nowego focusika, a ja musze chwilowo tylko jeździć citroenem berlingo, którego musimy i tak zaraz zostawić współnikowi, więc rozglądam się za jakąś używką niedużą co mało pali. Całą niedziele po komisach jeździłam :/ Może jakoś na dniach się odezwe, ale ciągle gdzieś jeżdże i w domu nie siedze, a wieczorem padam... Jednak zawsze przed snem was czytam i wszytsko wiem co się dzieje, tylko nie pisze, bo nie mam jak.

Jutro mam nadzieje, że przeczytam o dobrych wynikach hcg czy też pozytywnych teściorów :) Trzymam kciuki!!!! Pa

reklama
hej..
nie śpimy , zakatarzona , osmarkana :|
i do pracy na 12h...
takie pytanie dzisiaj dzien spodziewanej @ u mnie i ak mnie tknęło zeby sbie tempke zmierzyc
wyszło 37,00
zastanawiam sie bo i tak pewnie ona nie jest ważna z powodu tego że jesttem przeziębiona racja ??
ubieram sie bo o 7:50 ruszam w drogę ku pracy ....

Cześć dziewczyny
ja dzisiaj mam wolne , to znaczy dopiero sbie załatwiam musze pojechać z córką do lekarza i wziąść opieke na nią, wczoraj sie niewyraźnie czuła, płakała że ją głowa boli, pojechałam do lekarza a lekarz że jak dziś będzie to samo to żeby przyjechać to ją obejrzy i da zwolnienie? to nie mógł wczoraj dać? żeby dziecko przetrzymać w domu? ma w systemie ile kto brał zwolnień a ja ostatnio miałam w sierpniu opiekę na Oliwię jak miała angine, więc nie biorę notorycznie ehhhh

więc pojade jeszcze raz dziś, bo już zapowiedziałam szefowej że mnie dziś nie będzie bo Oliwia chora a ona powiedziała że spoko tylko musze przynieść zwolnienie ehh

no więc reasumując zwolnienie musze załatwić

a poza tym to tempka mierzona o 6.10 ( 20 min wcześniej niż zazwyczaj ) 37,17 a test robiony z porannego moczu negatywny, sutki bolą ale już mniej po kawie muli

koniec! nie robie już żadnych testów mam dość! jestem taka zawiedziona że nawet nie wiem co mam ze sobą zrobić dziś 28dc owulacja według lekarza była wcześnie to @ powinna być dziś lub jutro a nadal brak
bezsens!

Mynia: jakie do M jak miłośc edukacyjne :D haha ;)))

to kto dzisiaj testuje ;>? :))))

mnie pobolewa brzuch troche, ale @ nadal brak ;/
juz nie wiem, wczoraj spojrzałam jeszcze raz na test i tam był taki cien przy tej drugiej kresce i od góry była różowa lekko a na dole biała ;[;[;[
nie wiem juz co myslec
a temp rano niby zmiszyłam ale najpierw musiałam małej smoczka podac dopiero sie połozyłam i mierzyłam, to było36,3 , jakos mi sie to niemozliwe wydaje bo nigdy nie mam tak niskiej ;p\
kurcze poszłabym na badanie z krwi ale nie mam teraz kaski ;/ yhhhhh masakra ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny
ja dzisiaj mam wolne , to znaczy dopiero sbie załatwiam musze pojechać z córką do lekarza i wziąść opieke na nią, wczoraj sie niewyraźnie czuła, płakała że ją głowa boli, pojechałam do lekarza a lekarz że jak dziś będzie to samo to żeby przyjechać to ją obejrzy i da zwolnienie? to nie mógł wczoraj dać? żeby dziecko przetrzymać w domu? ma w systemie ile kto brał zwolnień a ja ostatnio miałam w sierpniu opiekę na Oliwię jak miała angine, więc nie biorę notorycznie ehhhh

więc pojade jeszcze raz dziś, bo już zapowiedziałam szefowej że mnie dziś nie będzie bo Oliwia chora a ona powiedziała że spoko tylko musze przynieść zwolnienie ehh

no więc reasumując zwolnienie musze załatwić

a poza tym to tempka mierzona o 6.10 ( 20 min wcześniej niż zazwyczaj ) 37,17 a test robiony z porannego moczu negatywny, sutki bolą ale już mniej po kawie muli

koniec! nie robie już żadnych testów mam dość! jestem taka zawiedziona że nawet nie wiem co mam ze sobą zrobić dziś 28dc owulacja według lekarza była wcześnie to @ powinna być dziś lub jutro a nadal brak
bezsens!

nie przejmuj sie, ja tez zrobiłam juz duzo testów i były negatywne... tez juz stwierdzam ze nie robie więcej ;p nie ma @ to nie ma :p moze jeszcze cos z tego bedzie :)

Grzanka: a Ty kiedy masz@ ? testowałas juz?

ja nie testuje
termin na dzis .... co bedzie to bedzie tyle wiem ze tem mierzona 6:30 była 37 ale to moze byc skutek przeziębienia więc nie wiadomo, co do testów ja wole nie testowac , wole czekac kilka dni jak narazie ani mi sie @ nie spóźnia ani nie przyśpieszyła po prostu dzisiaj jest dzień @ więc ma na to cały dzień aby przyjść, ze spokojem dziewczyny :)
do ego zaczelam smarkać krwią wiec tempka z pewoscia zaburzona..

ja nie testuje
termin na dzis .... co bedzie to bedzie tyle wiem ze tem mierzona 6:30 była 37 ale to moze byc skutek przeziębienia więc nie wiadomo, co do testów ja wole nie testowac , wole czekac kilka dni jak narazie ani mi sie @ nie spóźnia ani nie przyśpieszyła po prostu dzisiaj jest dzień @ więc ma na to cały dzień aby przyjść, ze spokojem dziewczyny :)
do ego zaczelam smarkać krwią wiec tempka z pewoscia zaburzona..

ojj to sie niexle pochorowałas :D gratuluje samozaparcia, bo
ja tez miałam zamierzernie nie robić testów ;[;[ a tu juz 3 hahahah :p ale za wczesnie :D
ja mam dylemat bo zawsze jak w dniu spodziwanej było przytulanie to na drugi dzien alwo jeszcze wieczorem była a tutaj nic, az mi sie nie chce wierzyc ze tak sie opoźniła ;/;p
oby te @ do nas nie przyszły :D

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
Anna2101.............@ 22.02.2012/24.02.2012.....??
Anka84200............@ 04.03.2012............??
K@ti@...................@29.03.2012 (12)
*AgA*.......................@31.03-04.04 2012 (3)
królewnazmarcepana..@02.04.2012
grzanka90...............@ 03.04.2012 (4)
m_monia................@ 04.04.2012 (3)

Zonqa.....................@06.04.2012
Agacynda...............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008...........@06.04.2012 (6)
Agus_86.................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7..................@08.04.2012
Puszka.................@09.04.2012(3)
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Anke24.................@13.04.2012(3)

Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
Columbina............@ 18.04.2012
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
Sailor_moon.......@21.04.2012
czarni..................@22.04.2012 (19)
Bzibziok................@24.04.2012(7)

malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)
Pyscek .................@02.05.2012 (11)
jeszcze wklejam z rana liste :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cicha nadzieje mam ze nie przyjdzie@...
mam aparcie jest z tego względu bo raz sie przejechalam i nie tylko mi bylo przykro ale mojemu narzeczonemu również widzialam jak mu smutno bylo wiec nie hcce przez to przechodzic jeszcze raz...
uciekam do pracy dzisiaj bede pisac bo siedze na kasie.. ;p
osmarkana do klientow .... powinnam w chacie siedziec...
tak kolo 9:30 wracam do was ale juz z zakladau :)

no ja tez jestem zawiedziona i dodałas mi siły ! powiem ci szczerze :D nie bede juz testowac :D haha ;)
najgorsze jest to rozczarowanie ;(
to ja trzymam & zeby @ nie było u nas juz :D!!

wracaj wracaj czekamy :)

reklama
Hej ja też już na nogach

Dziewczyny każda z nas zobaczy tłuściutkie dwie czerwone kreseczki więc nie smucić się z rana, słoneczko świeci więc żadnych ciemnych myśli i chmur nie ma prawa być:tak:

Ja się szykuję na rozmowę, Fifka zawożę do Teściów i śmigam na Warszawę a po drodze jeszcze zobaczę wyniki rekrutacji do przedszkola:-D

Miłego dnia dziewczyny i czekam na dobre wieści od Was

Do góry