reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bzibziok: zawsze mogłaś pokłamać ze bierzesz jakies leki ;d hehe ;) cytrynówka mmmmmm:)

agacynda: mi tez sie utrzymywał ten ból kilka minut, tylko to było jako,s po terminie @, i ten bol dopadał mnie kilka dni z rzędu :p moze cos jest na rzeczy ;d

już sprawdzałam, ściemnianie wychodzi jeszcze gorzej, bo wtedy się wzbudza zainteresowanie i zaczyna się wywiad, a co Ci jest, a co bierzesz...o ja też to kiedyś brałam, brałem....

O nieee ja juz nie chce. Tak wczoraj plakalam i zwijalam sie z bolu, ze Moj A nie wiedzial co robic. Jeszcze jakby mnie chwile pobolalo to bym na pogotowie pojechala.

Agatko ja pisałam kiedyś o tym tylko czy macie to podczas przytulanek. Po przytulankach nigdy mi sie nie zdarzyło jedynie w ciazy na poczatku samym raz dziennie taki silny ból brzucha że az sie kładłam chwila i mijało

jestem...
odrana jakie opier... dostałąm od szefowej !! fucvk :| a tu jeszcze 12h na głowe dostane... osmarkana i z tempoeraturą 38 w pracy musze siedzieć nie było by błędów jak by pozwolili pracownikom iść na spokojne zwolnienie chorobowe a tu taki raban że szok...

agacynda co do bólu to może za mocno ... mi tak kiedyś ginek powiedział, ze po moze mnie bolec i takie skurcze chwytać bo za mocno sie kochałam...

co osoba to teoria :D a tak na prawde u każdego ból oznacza co innego ;d

chyba musze jakis poranny prysznic wziąć szybko ;p bo jeszcze w szlafroku siedze haha ;p a mała już od 7 śmiga

A mi @ się skończyła w niedzielę, a wczoraj zaczęły mnie piersi boleć, chyba coś się mojemu organizmowi poprzestawiało, przecież dopiero przed kolejną @ powinny zacząć, bo w trakcie owulacji w zasadzie nic mi nie jest...chyba im więcej się nad tym zastanawiam i analizuję, tym więcej rzeczy zauważam

a ja w pracy!!!!!
dzisiaj naprawde siedziec mi sie tu nie chce...
taki opiep... ja tej... no i co ja mam biedna zrobić.. chora jestem niech sie gonią...
no ciekawe czy
Królewna dostaniemy @ ... :D

reklama
Basia nie w trakcie przytulanek tylko wlasnie po.
Grzanka nie bylo mocno, bylo normalnie...
Hmm dziwne. Nie wiem co jest grane a do gina nie pojde bo jestem juz w domu a nie we wrocku... A tutejsi ginekolodzy sa fatalni.

Do góry