reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
każda z tych przedmiotów straszna jak można zastapic dotyku sztucznymi dłońmi...!!! jezu kazda z tych przedmiotów jest okropna ten kto to wymyśla naprawdę ma nie równo pod sufitem tak jak i rodzice co to kupują... nawet mnie to nie rozśmieszyło tylko oburzyło jak można kupować takie rzeczy.... tak jak ostatnio znalazłam genailny smoczek do jedzenia dla niemowlaka który nie powoduje zakrztuszenia.... jej jak by miało sie zakrztusic to i tak sie to stanie nawet od biszkopta chyba że też wsadzą w ten genialny smoczek. Najlepiej przez całe życie niech dziecko mietoli smoka ze smakiem bo nawet nie bedzie wiedziało co to gryzienie och głupota.... sory że sie tak zirytowałam ale taka jest prawda ludzie nie maja wyobraźni nie długo beda dostepne dzieci na baterie jak bedzie dosc to wystarczy wyciagnąc baterie......
sory jedno mnie rozśmieszyło elektroniczny zegar pielegnacji dziecka przypomina o przebieraniu :D bo walne

Ostatnia edycja:
cześć,
mi też kolor na naszej liście nie robi różnicy...

te przedmioty dla dzieci.. to jakaś masakra... nawet mój mąż obejrzał je z niesmakiem...

K@tia@ masz wyniki?????

Mynia kurcze mam nadzieję, że te zawroty głowy miną... ciekawe co to Ci się podziało...

reklama
Dzięki Sihaya, póki co trzymają i nie jestem pewna czy się nie nasilają... leżę cały dzień, nawet jak usiądę to mam te zawroty i wydaje mi się, że to może być coś z błędnikiem bo jak tylko pojawiają się te zawroty zaczyna mnie mdlić. Tak jak przy chorobie lokomocyjnej.

Do góry