reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

dobra, to przetestuję dzisiaj, a jakbym się jutro nie odzywała, to znaczy że umarłam...
Coś czuję, że się z Grześkiem będe o piłkę kłócić. trochę się obawiam, że ta jego będzie dla mnie za dużo. Bo on jest wysoki i na niego kupowaliśmy

hehe dasz radę:)
a z dostepem do piłki to najwyżej na zmianę - jak on jakieś ćwiczenia na piłce to Ty wtedy bez i na odwrót, chyba że ma same z piłką;) to wtedy wymyślimy Ci coś innego albo...no przeciez niech się ze swoim kochaniem podzieli zabawką:)
z wielkością piłki daj znać jak będzie, to też coś pokombinujemy najwyżej

reklama
Hey dziewczyny.
Katia, mocno trzymam kciuki za betę !!!
A reszta dziewczyn nadal nic?
My byliśmy dziś u lekarza, pani dr zbadała, domek dzidziusia ładnie rośnie i na razie wszystko ok.
Mam brac kwas i na USG umówiłam się na za 2 tyg.

hej dziewczyny dopadłam ten test acon super czuły na pudełku jest ze wykrywa od 10 mlu a w intstrukcji ze od 25 mlu więc jakiś pic na wodę chyba, zrobiłam oczywiście i oczywiście jedna kreska ;-( po pół godzinie pojawiła się druga wyraźna ale przeczytałam na necie że te testy tak mają czyli ciąży brak ehh

mam inne pytanie widziałam że są tu dziewczyny związane z medycyną mój mąż był na badaniach takich ważnych wojskowych i ma krew i mocz do poprawy a więc w wyniku krwi PT jest 77,8 ( za nisko) a INR 1,27 ( za wysoko), w moczu erytrocyty... więc moje pytanie: co to może być czy groźne i jak poprawić te wyniki?

Sihaya, dzięki:)
Dziewczyny, takie miałam zawroty głowy w pracy, ze szefowa kazała koledze wpakować mnie w samochód i wieźć prosto do domu... nie wiem co to jest ale się obawiam, że to nie przez @ bo jakoś tak czuję jakby to miało jakiś związek z tym moim sobotnim bólem który uniemożliwiał mi utrzymanie głowy prosto...
Teraz leżę i o ćwiczeniu na razie nie ma mowy ale zamawiam dziś pikę i jak tylko lepiej się poczuję biorę się za siebie.

hej dziewczyny!

ja po weekendzie u rodziny, bratowa męża urodziła zdrowego chłopaka:D byłam w środku akcji porodowej..zaczęło się o 2 w nocy! Urodziła o 8 rano :) i fajny termin -1.04 :)

Poza tym to dobrze, czekam już na teścik, w czwartek zrobię. od wczoraj @ może się zjawić w każdej chwili..brr..

K@ti@, powodzonka :-)

aaa..tak sobie pomyślałam o naszej liście..i kolor czerwony zafasolkowanych chyba nie jest odpowiedni..zle się kojarzy :p ..może zielony? kolor nadziei :)

hej dziewczyny dopadłam ten test acon super czuły na pudełku jest ze wykrywa od 10 mlu a w intstrukcji ze od 25 mlu więc jakiś pic na wodę chyba, zrobiłam oczywiście i oczywiście jedna kreska ;-( po pół godzinie pojawiła się druga wyraźna ale przeczytałam na necie że te testy tak mają czyli ciąży brak ehh

mam inne pytanie widziałam że są tu dziewczyny związane z medycyną mój mąż był na badaniach takich ważnych wojskowych i ma krew i mocz do poprawy a więc w wyniku krwi PT jest 77,8 ( za nisko) a INR 1,27 ( za wysoko), w moczu erytrocyty... więc moje pytanie: co to może być czy groźne i jak poprawić te wyniki?

ja kupiłam w markecie testy Pepino, za 6 zł, czułośc 10 mlu :)

Zgadzam sie na inny kolorek niż czerwień :p
ja zdycham w pracy a do konca 2,5h i jeszcze 4 całe dni po 12h nie mam czasu nadczytac dlatego chociaz zostawiam znak ze nie opuściłam was :)

reklama
Do góry