a kiedy wy meirzycie temperature? z samego rana czy inaczej?
ja też 6:30
grzanka utrzyma się!
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kiedy wy meirzycie temperature? z samego rana czy inaczej?
Bzibziok, ja na dzień dobry poużerałam się z typowymi urzędniczkami w kadrachCiśnienie podniesione, kawy nie trzeba
Ale stwierdziłam, że jednak muszę pokornie poudawać głupka bo niestety potrzebuje ich łaski...
no i w sumie tak jest - teraz wiem że moje wyniki są ok, męża też, monitoring itd wszystko ok - więc widocznie musismy czekać cierpliwie żeby wstrzelić się w odpowiedni momenta przynajmniej nie zamartwiamy się, że kurcze pewnie coś mi jest...
ja też musze sie wybrać na badania ogóle i takie bardziej dokładniejsze dawno nie byłam a przy nerkach trza pilnować...
4.04 jade po karte choroby i dzialam z badaniami na całego![]()
A badanie dla męża od kogo dostaliście??
od ginekologa, czy musi iść do innego lekarza?
No właśnie mój też mówi, że powinien pójść, bo jako 18 latek miał ospę wietrzną, a przy niej problemy z zapaleniem jąder ale chyba się trochę obawia wyników tego badania, a ja go nie chcę naciskać