reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia wiesiołek do dnia owulacji, ja tak biorę:)

Kropka to wypytaj lekarza koniecznie:D i jak możesz to zapytaj jak te ziółka mają się przy regularnych ale dłuższych cyklach:D czy mogą coś schrzanić czy tylko polepszą:)

co do mieszkania z teściami.. to ja jestem zdania, że choćby złoci byli z jednej i z drugiej strony to młodzi powinni mieszkać sami... oczywiście jeśli mają taką możliwość:) my np moglibyśmy w moim domu rodzinnym, całe piętro wolne stoi z własną kuchnią łazienką...a nie chcemy póki co...:) nie ma to jak u siebie, można robić co się chce, kiedy się chce i jak się chce... wystarczy tylko między sobą się dogadać...

a ja znów mam dość, wróciłam po kolejnych załatwieniach w spr pracy i powiem Wam, że zdobycie pracy graniczy w tym kraju z cudem chyba! w zasadzie to staram sie już o staż w szpitalu pediatrycznym i wszyscy chcą, zgadzają się ale się boją bo coś tam coś tam... paranoja.. i nie wystarczy, że człowiek chce, zależy mu, robi kursy dodatkowe, pakuje mnóstwo kasy w nie... bo jedna rubryczka może wszystko zniszczyć...
uhhhh.... jutro mam mieć info czy tą rubryczkę w szpitalu mi wypełnią czy odprawią z kwitkiem...ehh:(

Ostatnia edycja:
reklama
ale jak np robie ciemnym brązem???

Kochana Mój A powiedział, że ciężko przez telefon/internet coś komuś doradzić bo musiałby zobaczyć itp.
Mówi, że firma firmie nie równa i włos włosowi... Dlatego cokolwiek mógłby powiedzieć mając Twoją głowę przed sobą hehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mynia wiesiołek do dnia owulacji, ja tak biorę:)

Kropka to wypytaj lekarza koniecznie:D i jak możesz to zapytaj jak te ziółka mają się przy regularnych ale dłuższych cyklach:D czy mogą coś schrzanić czy tylko polepszą:)

co do mieszkania z teściami.. to ja jestem zdania, że choćby złoci byli z jednej i z drugiej strony to młodzi powinni mieszkać sami... oczywiście jeśli mają taką możliwość:) my np moglibyśmy w moim domu rodzinnym, całe piętro wolne stoi z własną kuchnią łazienką...a nie chcemy póki co...:) nie ma to jak u siebie, można robić co się chce, kiedy się chce i jak się chce... wystarczy tylko między sobą się dogadać...

Spytam, spytam :) Ja tez mam długawe, ale regularne cykle tylko ta owulka, raz po @, raz przed rzasko po środku cyklu :eek:

My też mamy całą góre u mamy mojej i za zadne skarby (chcoiaz mam luz mame naprawde) bysmy tam nie mieszkali. Mój G ma mieszkanie po babci, na przeciwkonormalnie drzwi w drzwi mieszka jego wścibska ciotka i wynajumjemy, bo od rodziny jak najdalej... Owszem święta, spotkania rodzinne itp, ale nie chce żeby ktoś książke pisał na temat mojego życia i koniec kropka. Chociaz miałabym się jeszcze jakiś czas dusić w 41 m kw. to wole tak niż z rodzinką :/

Agacynda chodzi mi o to żeby mocy efekt uzyskać, w sensie czy no utleniacz 4% sprawi, że kolor bedzie intensywniejszy, a 1.9 % mniej intensywny... Na pewno wiem, że czym wyżej tym bardziej niszczy włosy, no ale chce żeby kolor po prostu był intensywniejszy i się nie spierał.

nie mamy wyjścia mój pewnie jej by nie zostawil tym bardziej ze jest jedynakiem ... bylo by mu ciezko a co do mieszkania to nie ma kasy moze kiedys zaczniemy sie budowac a jak narazie musze sie dogadac z tesciowa narazie jest ok ma swoje wizje i fochy ale nie moge sie poddac na starcie bo co by to za malzenstwo bylo... do dupy nic wiecej kocham go i nie za tesciowa wyjde a za mezczyzne mojego zycia i mam nadzieje ze nasza milosc da sobie rade ze wzystkim a tesciowa to doceni jak sie kochamy i bedzie dla nas wspaciem a nie ave papam w domu ...
nadzieja matka glupich jak to sie mowi ale zawsze to cos daje jakis naped do zycia...

Kropka używając utleniacza 4% uzyskasz intensywniejszy kolor niż przy 6% ale jaśniejszy niż przy 1.9%. Tak mi się wydaje. Mój A ma akurat klientkę więc nie może rozmawiać. Do ciemnych włosów używa się raczej 3%...

Grzanka, nie no jasne, nie poddawaj się, no bo wtedy teściowa będzie wygraną a tak nie wolno hehehehehe. Do ślubu niewiele czasu zostało, więc jeszcze możesz się przemęczyć i spać osobno :-p

Sihaya chciałam Ci wysłać obiecana broszurkę, ale tutaj na bb chyba nie można dodawać załączników:) Jak chcesz wyślij mi na PW email :)
Grzanko, rozumiem konieczność mieszkania z teściową,a le nie mów, ze Twój facet by się nie wyprowadził bo jest jedynakiem. Bo jak będziesz tak mówić i myśleć to rzeczywiście tak będzie:) Najważniejsze, żeby wiedzieć kto jest ważniejszy i z kim tworzymy rodzinę, wtedy można mieszkać i z teściami. Chociaż ja bym nie chciała:)
Miałam kiedyś faceta, dla którego mama i siostra były najważniejsze... współczuję komuś kto założy z nim rodzinę

reklama
Do góry