reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej dziewczyny!
Ja dzis w domu ...obudziłam się o 5 rano z bólem pęcherza :(:( często mnie łapie..myślałam że szybko przejdzie.. ech i cierpię sobie. Wygrzałam tyłek w gorącej wodzie, wzięłam furaginum i wit. C. Wyczytałam że furaginu nie można brac w I trymestrze..a przecież wszystko jest możliwe..ech..pójdę do apteki po południu i może coś mi doradzą. Znacie coś godnego polecenia??

Madlen, gratulacje :-)

Czarni, to są szanse na grudzień, hehe fajnie :)

Na takie problemy to sok z żurawiny (ale drogi jest) a na ból nospa:tak:

Jeśli chodzi o listę naszą to może mnie któraś dopisać termin @ na 19 .04, to będzie 2 cykl bo teraz się nie staraliśmy;-)Mało czasu mam coś ostatnio, tylko w pracy mogę wpaść na BB a w domu to maluda mi nie pozwala do kompa dojść:sorry:

Hej dziewczyny.. :)
tak czytam i czytam...
co do sklepów i śmiesznych sytuacji to my z Robertem udajemy że sie nie znamy, że wpadamy na siebie albo się uwodzimy i tak przy wszystkich scenka a na koniec nieznajomi dopadają sobie do ust :D
a co do ziółek hmmmmmm ciekawe .... :p
dzisiaj teściowa wywaliła mnie o 9:30 nie da pospać co innego gdybym spała już z Robertem w jednym łóżku nie przyszłaby mnie obudzić, Roberto po nocce i siedze jak strusia w dużym pokoju a teściowa sprząta od rana robiła gołąbki a ja sie opierdzielam ..... a co :D

Czarni @ dostałaś ?:|

Ostatnia edycja:
Grzanka narobiłaś mi smaka tymi gołąbkami uwielbiam je :-)
No mam to szczęście że teściowa gotuje ;p
w końcu u niej będe mieszkać po ślubie... niech gotuje jak lubi , ja moge sprzątać bo lubie ;p
ja oczywiście uwielbiam gotować ale chyba nie jestem na to gotowa żeby szpyrać po zamrażarce i robić obiady od czasu do czasu cos ugotuje ale to jak zakupy zrobie ... nie czuje sie komfortowo zeby jej cos z lodówki wyciągać

My też mieszkamy z rodzicami tylko moimi świetnie się dogadujemy więc nie ma problemu ale gotujemy na zmianę;-)
Ja tylko mam mame i Robert również, więc ja mam teściową a Robert jest jedynakiem wiec wiesz...
wszystko w praniu wyjdzie jak narazie sie dogadujemy ale nie mieszkam tu jeszcze ona sie na to nie zgadza
dopiero po ślubie....
maja takie zasady i basta.... a ja wynajmuje pokoj ....:\

reklama
Grzanka to nie śpicie razem z Robertem w jednym pokoju? Szok. czemu tak?

Ja też uwielbiam gołąbki i teraz też bym zjadła... Ehh Grzanka Grzanka, zaraz chyba wpadnę na gołąbki. Albo moją mamę zmolestuję żeby w weekend zrobiła. Do mnie dzisiaj mój A przyjeżdża i mamy w planach wypróbowanie nowej chińskiej knajpy we wrocku. Zapowiada się bardzo fajnie. Nazywa się noodle w pudle.http://www.noodlewpudle.pl

Do góry