reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pytanie do Agatki mam. Słońce możesz zapytać tego swojego mena o to czym się różni (mocą to wiem ale jaki to ma wpływ ) utleniacz do farby np. 1.9 %, 3%, 4% itp? Czym mocniejszy tym bardziej trwały kolor czy jak?

reklama
hej dziewczyny!
Ja dzis w domu ...obudziłam się o 5 rano z bólem pęcherza :(:( często mnie łapie..myślałam że szybko przejdzie.. ech i cierpię sobie. Wygrzałam tyłek w gorącej wodzie, wzięłam furaginum i wit. C. Wyczytałam że furaginu nie można brac w I trymestrze..a przecież wszystko jest możliwe..ech..pójdę do apteki po południu i może coś mi doradzą. Znacie coś godnego polecenia??

Madlen, gratulacje :-)

Czarni, to są szanse na grudzień, hehe fajnie :)

Aguś ja też mam systematycznie problemy z pęcherzem:/ od pierwszego dnia jak mnie lapie to od razu krew w moczu - na szczescie tylko pierwszego dnia...
w zeszłym roku jak mnie złapało a było podejrzenie ciąży to lekarka kazała mi kupić urosept - ziołowe tabletki, a pomogły:) wcześniej tzn gdy nie bylo podejrzen ciazy to tez furaginum bralam...
poza tym duuuuuuuuuzo herbaty zurawinowej, tej zimy od listopada pilam minimum codziennie jedną i tfu tfu ominely mnie dolegliwosci jak narazie, i wogole duzo wody mineralnej najlepiej z cytrynką żeby zakwaszac srodowisko:) a jak nie lubisz herbaty zurawinowej to sama zurawine kup i jedz:)
sprawdzone i pomaga zdecydowanie:)

Agacynda fajnie macie. Ja jestem z małego miasta i co najwyżej jak mam ochotę na chińszczyznę to muszę sobie sama zrobić. Ale lubię mniam mniam :-)

Ja bym nie mogła mieszkać z tatą mojego A. Jeśli mielibyśmy zamieszkać w jego rodzinnym domu po ślubie, to jego siostra musiałaby zabrać tatę do siebie (tak kiedyś mówiła). Z moimi rodzicami nie byłoby problemu mieszkać aczkolwiek wiem, że tak napewno nie będzie, bo moi rodzice by chcieli,żebym stanęła w dorosłe życie na własnych nogach.

Sailor
a u Ciebie nie ma problemu z głową rodziny? Tata i mąż nie walczą między sobą?

takie tutaj panuja zasady, tesciowa by tego nie zniosła że ja spie z robertem w jednym pokoju przed slubem... no nie zniosla by tego...
jeszcze tyci tyci i bede mogła jęczeć podczas kochania sie i nikt mi nic nie powie.... o :p

wlasnie siostra blizniaczka przeslala mi zdjecia swojego brzusiolka !!! popłakałam sie .... oj ja beksa.... ale ma zajebisty brzusio... w maju ma rodzic chłopak będzie :d

Ostatnia edycja:
Pytanie do Agatki mam. Słońce możesz zapytać tego swojego mena o to czym się różni (mocą to wiem ale jaki to ma wpływ ) utleniacz do farby np. 1.9 %, 3%, 4% itp? Czym mocniejszy tym bardziej trwały kolor czy jak?

Kropuś czym mocniejszy utleniacz tym jaśniejszy kolor wychodzi.

hahaha Grzanka a teraz nie możesz? Hahahahaha rozbawiłaś mnie! aż się do lapka uśmiałam :-D

Aguś ja też mam systematycznie problemy z pęcherzem:/ od pierwszego dnia jak mnie lapie to od razu krew w moczu - na szczescie tylko pierwszego dnia...
w zeszłym roku jak mnie złapało a było podejrzenie ciąży to lekarka kazała mi kupić urosept - ziołowe tabletki, a pomogły:) wcześniej tzn gdy nie bylo podejrzen ciazy to tez furaginum bralam...
poza tym duuuuuuuuuzo herbaty zurawinowej, tej zimy od listopada pilam minimum codziennie jedną i tfu tfu ominely mnie dolegliwosci jak narazie, i wogole duzo wody mineralnej najlepiej z cytrynką żeby zakwaszac srodowisko:) a jak nie lubisz herbaty zurawinowej to sama zurawine kup i jedz:)
sprawdzone i pomaga zdecydowanie:)

dzięki za radę :) kupię herbatę i chyba zostanie ze mną na zawsze. Żurawina suszona jest droga :/ , urosept można brac profilaktycznie? pamietam że brałam jak miałam infekcje ale nie pomogło :(

reklama
dzięki za radę :) kupię herbatę i chyba zostanie ze mną na zawsze. Żurawina suszona jest droga :/ , urosept można brac profilaktycznie? pamietam że brałam jak miałam infekcje ale nie pomogło :(
Aguś jeszcze na to pomaga pokrzywa parzona.. a urinal to jest żurawina w tabletkach wiec mozesz brac ja mam zapisana jedna dziennie do konca life ze wzgledu na nerki ...

Do góry