reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja to już bym chciała dostać@, zawsze jak sie już zbliżam do terminu to sobie myślę że i tak się już czuję jakbym miała zaraz dostać, to wolę jak najszybciej, żeby zacząć kolejny cykl.
A takie zawieszenie w próżni jak ja mam teraz - test negatywny, chociaż 2 dni po terminie a ciągle mi się wydaje że to już.

reklama
dziś 23 termin @ na piątek.... martwi mnie to bo nigdy nic nie było "szybciej'' i teraz nie wiem

to masz na odwrót niż ja miałam ostatnio... nigdy nie miałam "później".. ehh... oj jak ja Cie rozumie...

najgorsze, że człowiek się stara, kombinujemy, mierzymy, badamy a natura i tak zrobi co będzie chciała....
ale jak to chyba tu Aguś powtarza często co nas nie zabije to nas wzmocni:)

Czarni a jakbyś zadzwoniła do gabinetu/przychodni/szpitala gdzie Twój gin przyjmuje? w sensie,żeby go jakoś znaleźć... dzwon koniecznie albo do jakiegoś innego nawet...

Czarni przeczytałam, że szyjka może być rozpulchniona około 4 tyg ciąży czyli w terminie miesiączki mniej więcej... no ale 4 dni wcześniej to chyba też może się zdarzyć...
Wrzucam linka gdzie znalazłam
Objawy Ciazy POMOCNE WARTO PRZECZYTAC+fotki [Archiwum] - Forum dziecko-info.rodzice.pl
od razu w pierwszym poście w zmianach w narządach płciowych. W domu mam książeczkę to zerknę jeszcze czy tam coś piszą ale to dopiero koło 18. W ogóle to mam fajną książeczkę pomocną w NPR. Zeskanuję jutro i mogę podesłać chętnym :) To taka broszurka ale bardzo fajnie napisana.

To ja odświeżę jeszcze raz listę, bo przy odświeżaniu jakoś z niej znikłam;)
Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Sailor_moon.......@13.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
Bzibziok................@24.03.2012(6)
Lanjaa.................@27.03.2012(1)
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
Czarni..................@30.03.2012 (18)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
Anke24...............@???kwiecień (3)

malena100..........@26-27.04.2012 (2)

tylko co mi powie inny lekarz który nie zna mojej historii na ulotce jest napisane ze moze wystapic krwawienie i tyle dlatego ja potrzebuje swojego bo ja biore to tyle czasu i nigdy nic nie było. A on ma swój prywatny gabinet który prowadzi z żoną żeby to sie jutro zdarzyło to bym pojechała bo jutro jest popołudniu a dzis był rano do 13 i nawet nie ma mocy....

Mynia to ja poproszę:) też mam jakieś takie książki jeszcze ze studiów ale informacji nigdy dość:)

właśnie szukam coś o tej szyjce..
niestety nic nie znalazłam istotnego...

Ostatnia edycja:
Asia mnie test wyszedł dopiero jakiś czas po terminie, (nie chce skłamać i pisać ile dni, bo dokładnie nie pamiętam) a na pewno 2 dni bo jeszcze był negatywny, także jeszcze nic straconego :)

Agacynda chemia brrrr ja pamiętam jak w liceum miałam ledwo 3, a jak miałąm rekacje rozpisać, to płakałam z nerwów :p Tłuk z chemii był ze mnie niezły

Czarni
idz jutro do lekarza, ale mi się wydaje, że tak po dupku się dzieje, mówie Ci ja tak miałam. Lekarz Ci udzieli informacji, ja pamiętam, że mój mówił, że tak się zdarza i że to nic złego... Cykl Ci się mógł poprzestawaiać ze względu na zmiane pogody, jakieś strest itp. No takto już jest, no alebo faktycznie może to zagnieżdżenie czego z załego serducha Ci życzę...

Ja to dzisiaj umre, mam fatalne samopoczucie, a tu tyle roboty, pranie, chciałam lodówke chociaż rozmrozić, musze przygoować sie do rozprawy, bo nie wszystko wiem, napisać pismo do sędzi, coś porobić dalej z mgr bo w śr mam seminarium... Mam iść kupić jakieś ubrania na 15 go kwietnia na Komunie i nawet mi się nie chce. Od niedzieli wiosenne przedświąteczne porządki, bo do niedzieli nic nie zrobie, bo nie mam kiedy

reklama
Dzwoniłam do Mopsu i dzielnicowego jutro do niej przyjdą... ale bedzie zdziwiona idiotka skończona...

Musze się położyć na pół godzinki, bo zaraz :baffled: oszaleje

Do góry