reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

o rany! ale bym zjadła taką świeżo złowioną rybkę <mniam> ja to generalnie rybki uwielbiam.. a takie to mmmmm.... palce lizać;]

słyszałyście o pstrągu z girla w bieszczadzkiej miejscowości Terka? poezja! świeże,wybieracie którego chcecie, robią na waszych oczach tzn przyprawiają, grilują... mówię Wam - bajka!

reklama
Czarni ja to już rano biegałam do kibelka sprawdzać, bo myślałam, że znowu @ :szok::szok: ale nie ustało wszytsko.. A Tobie co się dzieje, że mówisz, że małpa idzie?

Asia opowiedz coś o sobie :) Czym się zajmujesz, czy masz już dzieciaczka-czki itp? ;-)

hmmm... Czarni może fałszywy alarm...

ja dziś za to rano miałam temp 36,12!! nie wiem, czy może być taka od tego że aż 1 raz wstałam w nocy?:| zwykle mam tak w graniach 36,3, 36,4...

poszłam siusiu i zobaczyłam na wkładce śluz ten meczny tyle że brązowy... jak tam sprawdziłam to widziałam niteczki krwi.... szyjka wysoka ale miekka i śluz teraz jest taki blado rózowy.... ale to za wcześnie przecież ja jeszcze nie skończylam leków brac by @ przyszłą kur*a.... co sie znowu dzieje...

Asia opowiedz coś o sobie :) Czym się zajmujesz, czy masz już dzieciaczka-czki itp? ;-)

Dziecka nie mam, nawet pół...
z mężem się znamy 4 lata, od 3 lat mieszkamy razem, we wrześniu zeszłego roku wzięliśmy ślub. W sierpniu skończę 28 lat, a zegar tik,tak. Pracuję w firmie informatycznej codziennie od 8 do 16 - nuuuda. No i tak się staramy w zasadzie od samego ślubu, teraz żałuję że wcześniej nie zaczęliśmy, gdybym to ja wiedziała wcześniej, że zrobienie dziecka to nie taka łatwa sprawa. A jak nie pracujemy i nie staramy się to żeglujemy:)

ku*wa a mi sie chce ryczec ja nigdy tego nie miałam wszystko było w pożądku... i nawet nie mogę zadzwonic do mojego lekarza.... już raz stracilam nie chce ponownie....
mynia a przy zagnieżdżeniu moze zrobic sie szyjka miekka.... :(

Dziecka nie mam, nawet pół...
z mężem się znamy 4 lata, od 3 lat mieszkamy razem, we wrześniu zeszłego roku wzięliśmy ślub. W sierpniu skończę 28 lat, a zegar tik,tak. Pracuję w firmie informatycznej codziennie od 8 do 16 - nuuuda. No i tak się staramy w zasadzie od samego ślubu, teraz żałuję że wcześniej nie zaczęliśmy, gdybym to ja wiedziała wcześniej, że zrobienie dziecka to nie taka łatwa sprawa. A jak nie pracujemy i nie staramy się to żeglujemy:)

:) skąd ja to znam....my też gdybysmy wiedzieli wcześniej...

a gdzie żeglujecie? żywieckie czy bardziej wyjazdowo na mazurach na przykład? ja też żegluję - a właściwie żeglowałam, mąż nie w temacie:( a samej ciężko:( męża w ostatnie wakacje wzięłam na omege nad solińskim- nawet mu się podobało... ale daleka droga jeszcze przed wspólnymi prawdziwymi rejsami...

reklama
kurcze Czarni... ja nie mam pojęcia co to może być... a czemu nie możesz skontaktować się z lekarzem? wyjechał? to może do kogos innego nawet?

może rzeczywiście to @ ... przez leki jakoś się pomieszało...

Ostatnia edycja:
Do góry