reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Co do sąsiadki, to ja doskonale rozumiem...mamy odpowiednik Twojej sąsiadki, od 1,5 roku walczymy z nią o założenie wspólnoty mieszkaniowej, bo to mały 6 mieszkaniowy budynek,a przy każdej rozmowie mówi co innego i nie chce nic podpisać, co by umożliwiło założenie wspólnoty. A ostatnio wezwała karetkę do swojego psa, nie mówiąc na pogotowiu, że chodzi o psa...

reklama
Dziewczyny ja też dziś jakaś zamroczona jestem. Głowa boli, rozkojarzenie i jakoś tak siły na nic nie mam...
Moja sąsiadka zrobiła kiedyś wybuch kuchenki gazowej, na szczęście nic się nikomu nie stało, ale kobieta ma też jakieś problemy z tym, że ona to ze starości...

A dajcie spokój... Hahaha karetke do psa :-):-):-):-)

W piatek miałam klejący i ciągnący śluz, bolał jajnik, w sobote tak samo bolał i przeżroczysty trochę ciągnący, w niedziele woda i dzisiaj woda, ale robi się ciągnąca znowu, a brzuch mnie bolał wczoraj jak na okres :szok: Prztulaliśmy się w piątek i wczoraj, dzisiaj mąż wyjechał i nie ma go do środy... no nic nawet jakby doszło do zapłodnienia to endo zacienkie jest pewnie i dupa blada, bo jak to możliwe, żeby okres okołowowulacyjny czy owu była w 6/7 dc... przy cyklach noo najkrócej 30 dniowych... taka piękna owu pewnie była albo jest i takie piękne plemniczki, ale mi szkoda normalnie... w piątek o 14 będe wiedziec czy owulka była i jakie endo jest. W czartek rano znowu do Cz-wy jade,bo mam o 9 30 rozprawe w sądzie potrzebną do mojej magisterki, o 19 ide na koncert no i w piątek prosto do lekarza... W srode cały dzien na uczelni...

Dzisiaj to nawet obiadu nie gotuje dla siebie, bo po co Zaraz ide porobić przelewy za mieszaknie, telefon i oddać 2400 za uczelnie... Boże dobrze, że to już ostatni raz... tak mi żal tyle kasy :-(

Ja niestety jeszcze muszę 3 godziny w pracy wysiedzieć, tyle dobrze że obiadek już zrobiony.
Też bym chętnie do łóżka wróciła.

mi kropko z 8 na 9 dzien zaczynało sie wodniscie rościagliwie wiec moze dopiero bedziesz miec ja miałam 13 i potem znowu to samo przez 2 3 dni potem woda przez 3 dni
Ale kazda ma inaczej i inaczej u niej sie to pokazuje

reklama
Do góry