reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

jednak co jakiś czas trzeba się diagnozować... a szczególnie ja która ma owule dzień po małpie... po prostu to jest chore... Basiu lece lulać, bo padam... Dobranoc Kochana. Do jutra

reklama
Witam, tak czytam i czytam trochę po kryjomu, aż w końcu zdecydowałam się zapytać, czy mogę dołączyć??Co prawda staramy się dłużej niż od stycznia ale nie dużo dłużej, bo od września-października. Ale jakoś nic od tamtego czasu...Nie mam za bardzo z kim o tym porozmawiać, bo serce mnie wyrwało 400 km od rodziny, fakt że mieszkam tu (BB, Bielsko-Biała) już prawie 3 lata, ale mimo wszystko przecież koleżankom z pracy nie będę opowiadać o swoich staraniach, a tu to przynajmniej każda z Was jest w tym samym celu. A mojemu mężowi, też nie chcę o moich przemyśleniach opowiadać pomimo, że też chciałby dziecko, to zaraz by powiedział, że się za bardzo nakręcam. Mam na imię Asia i wierzę, że nie macie nic przeciwko temu, że tak końcem marca próbuję się dołączyć.

Witam się z rana pięknym słoneczkiem :)
cisza tu taka aż dziwne....
Ja to już moge powiedzieć że małpa na pewno przylezie... więc dzidzi na 2012 nie bedzie... tak jak na2011 tez miała być..... więc co może na ten 2013 bedzie chodź z moim szczęsciem na 2014 bądź dalej..... ku*a
Witamy serdecznie Bzibziok super że dołączyłaś :)

Bzibziok
Witaj mam nadzieje ze będzie Ci tu z nami dobrze :)

Czarni
ja dzisiaj do pracy od 7:40-8:20 spacerkiem....
u mnie piersi na medal bolą i delikante sa ale @ sie zjawi nie ma bata....
ale o dziw sucho...
milego dnia dziewczynki ja wracam do mycia półek bo do 21 jest w uj daleko ...
dzisiaj postaram sie bardziej być niż czytać... ale dopiero późnym wieczorem...
a i mam tyle energii ze słonia lekko mogę nosić ;p

Ostatnia edycja:
od czegos można zacząć :) tak to chociaż wiemy na czym stoimy :)
grzanka ja tem też mogła bym przypuszczać co nie co ale temperatura mówi sama za siebie.... fakt 2 dni jest wzburzona ale to aż takie diametralne różnice by nie były.... wiec juz mnie dziś przekonała ze mam sie szykować na piątek ....

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie Panie, gratuluję tym które w ciągu minionego tygodnia zobaczyły dwie kreseczki na teście i ślę wyrazy współczucia dziewczynie która poroniła. Nie miałam okazji jej poznać z tego co pamiętam nagle przestała pisać ale każda taka tragedia w jakiś sposób wywołuje smutek na naszych twarzach nawet jeżeli nie znamy osoby.

Laseczki a Matyjasowa jeszcze zagląda? dawno jej nie "widziałam" :confused:
no i proszę o kciuki o 15:00.

reklama
Oj tam oj tam....
No coś nam dziewczyny zaginęły...
zastanawiam sie co u malena100..........@24-25.03.2012 testowała czy też nie...
szkoda ze dziewczyny przychodzą i odchodza od nas z wątku lub forum...lekki lajs w pracy ale nie do końca ... dzisiaj jade do przyszłego mężusia na dwa dni ... :)

Do góry