reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dobranoc Czarni, nie myśl o złych rzeczach. Nie powinno się gromadzić w sobie złej energii.

Ja też ważę więcej i liczę na to, że może właśnie po ciąży bym łatwiej schudła:)

Aguś86, ja kaszę lubię pod każdą postacią też... :) Jakieś ciasto kiedyś się robiło w akademiku z kaszy, takie na zimno, bezpiekarnikowe

reklama
Mynia a może zrobić takie placki niby tureckie do tego? Wtedy też można rękoma zajadać...

Aguś a ile ważysz przy jakim wzroście? Bo ja mam 168... :|
Ja od poniedziałku idę na uczelniany basen. Tata mi powiedział, że skoro mam tak mało zajęć w szkole to mogę się wziąć za siebie... (mam straszne ciśnienie na wagę bo mój tata codziennie na siłownię z mama chodzą i mama szprycha jak ta lala... serio. aż zazdroszczę jej czasami tyle, że ja mam inny kościec od niej. Ale super wygląda jak na 45 lat.)

Basiu Skarbie nie katuj się :*

Aguś och Ty :) leć :* ja dzisiaj zaliczyłam seksik rano przed pracą :p

Mynia te cieńsze placki to były by bardziej przychylne do formowania...

reklama
Nie wiem czy nie byłyby zbyt wiotkie... bo ten sos mega gesty nie jest, on taki delikatnie zupowaty jednak. Nie wiem czy to by nie spływało z tych placuszków. Ale... zawsze można spróbować, tylko jak spróbujesz to powiedz:)

Do góry