reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
AJ TO Teraz humor mi sie zepsuł.... ah.... trzymaj sie kochana wiem miałam to samo ja sie wypłakałam po czasie i było od razu lepiej...
Zmykam robić fryteczki i do łóżeczka oglądac z rodzinką shreka ;D miłego wieczoru dziewczyny

Zonga dawaj jakiegoś linka, obejrze sobie a potem u Ciebie zamówie :)

Sailor Moon - bidna dziewczyna, przykro....

Dziewczyny spadam na erotyczny wieczor ze świecami, winkiem i porcjom a nawet dwiema wyśmienitego sexuuuuu papapa

reklama
Sailor tak mi przykrooooo :((

A do Basi i chyba Kropki. Ja też tak mam z tym pierwszym poznaniem. Z tym, że ja jestem jeszcze gorsza... Bo ja zawsze i od zawsze jestem przez ludzi postrzegana jako suka niesamowita. Ludzie boją się do mnie podejść. Poważnie. Na uczelni wszyscy, dopiero ja muszę nawiązać kontakt, żeby ktoś się do mnie odważył zagadać. Ale w życiu mi to tylko pomaga, bo ludzie traktują mnie poważnie.

A jeśli chodzi o przepis Myni to pierwsza część rewelacja, ale druga i kasza manna o nieeeeee na samą myśl mam odruch wymiotny.

A ja dzisiaj mam żenujący humor. Tata się trochę ze mnie ponabijal, że przytyłam... A w ogóle to mam strasznie brzuszek wydęty :| nie lubię tego uczucia!!! I dzisiaj chodziłam siku chyba z milion razy. A w pracy jako kasjerka to mi strasznie życie utrudnia... Chyba mi się macica rozpulchnia już na okres. Może tym razem cykl nie będzie taki długi, aczkolwiek owu wystąpiła idealnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry