reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Aguś Kochanie mam nadzieję... aczkolwiek przez wzgląd na moją wagę chciałabym to odwlec w czasie. Ehhs kuźwa... jak ja nie lubię jak w moją w głowę wkrada się zwątpienie, a u Ciebie jak tam?

chcesz się odchudzac czy źle zrozumiałam? mi by się przydało ech :( ..ja 3 dzień w domu i już ciut mi się przykrzy..wyszłabym. Myślę że jeśli będzie termin to pójdę z kotem na golenie hehe..zaczyna gubic sierc strasznie. Zjada ją a potem rzyga na potęgę... :szok:
ja nie czułam tej owulki, więc albo jeszcze jej nie było albo klops..

Cześć:) Zdjęcia niestety dziś nie będzie bo dopiero wróciłam i już nie chce jeść teraz:)
Agacynda, kasza smakuje mało kaszowato, bo to taki klusek wychodzi no ale jednak smak kaszy manny ma...
Dziewczyny pewnie spać pouciekały...

A odchudzanie też by sie przydało ale... zainspirowana Kropką dziś rano pochodziłam an steperze 20 minut:) oby starczyło mi zapału na dłużej niż tydzień

Ostatnia edycja:
Aguś TAK !! chcę się odchudzić bo wyglądam fatalnie... w zeszłe wakacje miałam 57 kg przed braniem krążków, teraz mam 63!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mynia chodzi właśnie o smak kaszy mannej, nie trawie, nie lubię, nienawidzę!! Aczkolwiek jestem ciekawa czy można to jakoś zastąpić bo wydaję się być rewelacyjnym daniem.

Chyba poszły spać.

no ja jakoś nie mogę sailor weszła mi i koniec ale już spadam weszłam tylko na chwilę tak mnie nie dawno brzuch bolał..... wiecie jakie to jest uczucie zgagi.... no to ja to samo miałam w brzuchu.... ech dobranoc kobitki

Aga, pocieszę Cię..ja ważę więcej...jakoś nie chce mi się odchudzac, muszę się zmusic do jakiegoś sportu :( to by coś dało..

Dobrej nocy Czarni!

Ostatnia edycja:
reklama
Agacynda, czy się da zastąpić nie wiem... ogólnie to jadłam parę razy z makaronem ale to wtedy już traci na afrykańskości jak dla mnie:) Ale też dobre, także można spróbować:) Można użyć jako sosu do placków ziemniaczanych, można zjeść z inną kaszą jaką się lubi. No ale jedzenie rękami wtedy odpada:p może moznaby z ziemniaków takie mocno zbite pure zrobić i traktować jako klucha mannowego:)

Do góry