reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja zwykle tzn poza czasem okołoowulacyjnym mam na poziomie 36,35... tylko ja mierze bladym świtem po 6ej...

ja regularnie 6:10 :) U każdej kobiety może być różnie, liczy się skok u mnie przed owulacją waha się od 36,1 do 36,6 ale dopiero 3 wyższe się liczą więc jak w międzyczasie wyskoczy jedna wyższa i dalej znowu parę dni nisko to znaczy, że coś nam doskwierało o czym nawet mogłyśmy nie wiedzieć...

Grzanko, zajrzałam do Twojego wykresu. Widzę, że zaczęłaś mierzyć temp w trakcie cyklu więc tym się w ogóle nie przejmuj... powinno się zacząć mierzyć najpóźniej 6 dnia cyklu i wtedy wykres zacznie Ci się układać tak, że sama zrozumiesz o co chodzi, bo od środka cyklu może być ciężko coś wywnioskować. Ale tą końcówkę cyklu możesz spożytkować na naukę mierzenia i wyrabianie nawyku:)

Ostatnia edycja:
reklama
no własnie zaczęłam mierzyć żeby nawyku dostać inaczej u mnie nie idzie jak na siłe z początku więc juz zaczęłam od przed wczoraj a od 6dc czyli nawet jak jeszcze mam @?

Jeśli 6 dnia masz jeszcze miesiączkę to tak, już wtedy powinnaś mierzyć. A ile czas trwają Twoje cykle? Jeśli są bardzo długie to możesz troszkę później ale przynajmniej na początku ja bym tego nie robiła. Podejrzewam, że tego 6 dnia nawet jak jeszcze masz miesiączkę to jest ona już słabsza i nie powinno Ci to przeszkadzać

dobra kurczak się smazy, makaron ugotowany
Dziewczyny na BB jest taki wątek, o śmiesznych przebiegach porodów, wczoraj wieczorem leżałam w łóżku, czytałam i uśmiałam się do łez, nie wiem gdzie to jest dokładnie, bo miałam linka od koleżanki. Poszukajacie, poczytajcie, takie jaja czasami :-D

ale mi smaka robicie tymi waszymi obiadkowymi menu... już bym zjadła <mniam> ale nie... ja dopiero zacznę przed 16ą tak , żeby było gotowe i cieplutkie jak M z pracy wróci:)

reklama
Do góry