reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Grzaneczko:) Troszeczkę odważnie:) tylko ta końcówka termometru mierzy więc niech ona tak sobie siedzi z 3 do 5 cm wgłąb. No tak, żebyś czyła że on jednak jest w środku i że nie wypada. Ja to już przez sen wkładam i przez sen wyjmuję. Dobrze, że na elektronicznym można później sprawdzić temperaturę.
Pamiętaj tylko, żeby go dezynfekować. No ale pewnie wiesz i niepotrzebnie mówię.

reklama
najgorsze jest to ze jak zobaczę kogoś pierwszy raz i po jego pierwszej minie już wiem czy będę ją lubić.... i to czasami jest u mnie złe ale nic na to nie poradze jak ktoś mi sie nie spodoba to juz ma u mnie przeje**ne

Mgiełko, ja biały gęsty śluz mam zawsze przed miesiączką. Ale masz takli gęsty a jednak śluzowaty czy gęsty i nieciągnący się w ogóle? W każdym razie ja mam co miesiąc w okresie poowulacyjnym. Najpierw śluzowaty potem co raz bardziej nieciągnący i zwarty.

najgorsze jest to ze jak zobaczę kogoś pierwszy raz i po jego pierwszej minie już wiem czy będę ją lubić.... i to czasami jest u mnie złe ale nic na to nie poradze jak ktoś mi sie nie spodoba to juz ma u mnie przeje**ne

Czarni no właśnie mam identycznie hahhaha, albo ktoś mi przypadnie do gustu albo nie... tak samo było z moimi teściami... teść odrazu przypadł mi do gustu, a teściowa nie mimo, że nic mi nie zrobila, jest miła itp... no ale co ja na to poradze

Czarni no właśnie mam identycznie hahhaha, albo ktoś mi przypadnie do gustu albo nie... tak samo było z moimi teściami... teść odrazu przypadł mi do gustu, a teściowa nie mimo, że nic mi nie zrobila, jest miła itp... no ale co ja na to poradze
no mi na odwrót tesciowa przypadła a tesciu dzała mi tak na nerwy i takie teksty dostaje od prawie 5 lat :D

a ja siedze dzisiaj znowu na altance na dworze cieplej niż w domu....
Dziękuje Mynia_82 za odpowiedź zalezało mi bo nie wiedziałam z kąt taka wielka różnica tempki u mnie ...

nie nabijamy się tak... :-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Dobrze, że zdjęcia nie mam wstawionego :-):cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry