reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
a z jakiej części śląska jesteś, ja z Robrtem w urlop po ślubie sie wybieramy do jankowic koło pszczyny do mojej wspaniałej rodzinki .. :)
i czy ktos mnie czyta bo tak nieskromnie sie przypomnę że pytałam o mierzenie temperatury

Grzanka to ładne kwiatki.. ja w jankowicach sale szukałam na wesele hehe ale okazało się kiszka... pochodzę z Bielska-B. koło Pszczyny:D

co do temp, ja Cię czytam tylko nie wiem co odpisać... ja mierzę elektron. pod językiem:]

mgiełka niby tak śluz jest objawem jakieś infekcji
ale też zawsze przed okresem ma się taki śluz ale jezeli jest ona naprawdę twoim zdaniem dziwny to może skonsultuj to z lekarzem....
czesto też dochodzi do takich infekcji w ciaży :) tak z innej beczki :)

Ostatnia edycja:
Grzanka to ładne kwiatki.. ja w jankowicach sale szukałam na wesele hehe ale okazało się kiszka... pochodzę z Bielska-B. koło Pszczyny:D

co do temp, ja Cię czytam tylko nie wiem co odpisać... ja mierzę elektron. pod językiem:]

Jankowice piękna miejscowość i ludzi mili ;)
A i odnowiliśmy działania ;p
Przedwczoraj miałam 36,7 wczoraj 36,1 pewnie za płytko wsadziłam termometr a dzisiaj juz głębiej :D i wyszóo 36,9

mgiełka niby tak śluz jest objawem jakieś infekcji
ale też zawsze przed okresem ma się taki śluz ale jezeli jest ona naprawdę twoim zdaniem dziwny to może skonsultuj to z lekarzem....

Może nie zawsze jest objawem infekcji, ja swego czasu miałam problemy innego typu ale u ginekologa bywałam co tydzień i badania rożnej maści i kategorii miałam ale infekcji nie miałam wykrytej żadnej. I mam tak od kiedy pamiętam... gęsty biały śluz jest tworzony żeby zaczopować szyjkę macicy po owulacji, żeby się niepotrzebne plemniczki nie pałętały bo już i tak nic tam po nich:)

Jankowice piękna miejscowość i ludzi mili ;)
A i odnowiliśmy działania ;p
Przedwczoraj miałam 36,7 wczoraj 36,1 pewnie za płytko wsadziłam termometr a dzisiaj juz głębiej :D i wyszóo 36,9

Który masz dzień cyklu? Może piłaś alkohol wieczorem przed tą niższą temp, albo krócej spałaś, miałaś stres, gorączkę... to wszystko wpływa na temp i to mocno. Ja w poprzednim cyklu miałam identycznie jak Ty:) jednego dnia 36,65; następnej nocy krótko spałam - 36,1; i następnego wieczoru piłam alkohol - 36,9. Ale może tez być tak, że za płytko włożyłaś. W każdym razie jak Ci się tak przytrafi to wiedz, że to jest normalne:)

a ja nadal czuje takie bicie prawego jajnika... jak by sie odbijao coś...
o 7 wstaje zeby sie do pracy szykowac wiec najleszy czas jest to dla mnie..
jakos wczoraj nic takiego sie nie przytrafiło bardziej wieczorem straszny ból głowy wczoraj mnie wziął to dzisiaj może sie dlatego tak podniosła temperatura a nic juz nie wiem ;|

Ostatnia edycja:
reklama
zobaczysz jak będzie w kolejnych dniach, nie ma co się tak stresować też jedną temp, która nie pasuje do niczego... nie dajmy się zwariować:)
może rzeczywiście ten ból głowy miał wpływ na dzisiejszy wynik...

Do góry