reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czesć kohane ogłszam że nauki zakończone :p
wczoraj wieczorem nie weszłam na bb ponieważ w kościele dostałam tak ogromnego bólu głowy że nie byłam w stanie normalnie funkcjonować, Robert próbował mi jakoś pomóc, z bólu zaczęłam latać z klopem porozmawiać totalna porażka zakryłam się kołdrą i prosiłam żeby pogasili światła dopiero ok godziny 23 zaczęłam normalnie mówić....
jakaś maskara :|

Dzisiaj mam taki wiraż w prawym jajniku.... i piersi bolą strasznie, na 100% przed @ sie już zaczyna....
Tak was czytalam od kiedy mnie nie bylo i naprawde jest co czytać... a tak jak by mnie tydzien mialo nie byc to dopiero byla by lektura;p
zobaczymy jak dzisiejszy dzien sie potoczy pogoda naprawde ladna za oknem sie robi wiec moze jakis spacer ... ;p
eh jak mi sie kawy chce pić... Robert kupił inkę ale nie mogę jej znależć :p
i gdzie ta ala kawusia...

Grzanka gratuluję zakończenia nauk:D

a którego macie ślubek? achh... ale zazdroszczę:) my ciągle z M powtarzamy jak to fajne były przygotowania, załatwiać, planować wszystko, jeździć tu tam, wyczekiwać ten dzień... :)

ja właśnie zrobiłam sobie inke więc zapraszam:D

inka a fee.... piłam jej kiedyś dużo zamiast normalnej ale mi zbrzydłą i teraz nawet patrzeć nie mogę....
A teraz własnie koncze normalną tylko trochę słodką kawe.... posłodziłam 2 razy chyba jakaś zakochana :D zaraz szykuje mojego potworka i na dwór :) tylko nie mam pojęcia co na obiad dzisiaj.... pomysłów mi brak....

u mnie dziś rybka z warzywkami na parze:)

a inke ja dopiero co zaczęłam pić ostatnio:) bo wcześniej to chyba w przedszkolu;) więc mi na razie nie zbrzydła;) ale potem zwykłej czarnej oj... nie odmówię:) uwielbiam;]

Grzanka gratuluję zakończenia nauk:D

a którego macie ślubek? achh... ale zazdroszczę:) my ciągle z M powtarzamy jak to fajne były przygotowania, załatwiać, planować wszystko, jeździć tu tam, wyczekiwać ten dzień... :)

ja właśnie zrobiłam sobie inke więc zapraszam:D

Ja dopiero teraz zaczęłam sie cieszyć szykowaniem do moemntu kiedy z suknią było już ok i wisi spokojnie u Roberta w pokoju był koszmar, teraz zaczynam sie cieszyć z przygotowań...
a ślub mamy 16.06.2012 :D
i nie możemy sie doczekać...

to Grzanka blisko siebie będziemy obchodzić rocznice... my mieliśmy 19.06.2010:)
ciesz się ciesz i delektuj teraz tymi przygotowaniami:)

kurcze, będziemy mieć już 2 rocznicę... ale to zleciało... masakra... a wydaje się jakby ślub był wczoraj:|

reklama
A jak sie dzieci pojawią to już kompletnie czas leci nieubłaganie....

i co ja dzisiaj mam robić... ?
Myśle nad tym żeby dzisiaj jakąś sesję cyknąć, wiosna idzie to czemu by zdjęc nie zacząć robic...
a tu macie zdjęcie
pierdonkowego soczku :)
1-28.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry