reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Anetko, tak, ja na dziennych. Jak mi się uda zajść to może się na zaoczne przeniosę. Ale póki co próbuję się utrzymać na dziennych. ;-)

Czarni mi też się coś wydaje, że to implantacyjne. Już wczoraj jak rozmawiałyśmy to coś podejrzewałam...

No to rzeczywiście same "grubasy" tutaj ;)Pociesze Was, ja mam 162cm, a na wadze jakieś 66 :sorry2: No nigdy nie udało mi sie być chuderlakiem :wściekła/y: Marze o tym żeby zgubić po ciąży tak jak wiele moich kolezanek, ale jak znam zycie to te co nie chcą to chudną a tym co by się przydało to niestety...:no:
Agacynda, ja też na dziennych. Ostatni semestr został.
Czarni
, może dziewczyny maja dobre przeczucia i krwawienie implantacyjne miałaś.
Ide po kawke ...

hej, dziewczyny :-)
czarni oby to było TO:-)
Syneczki3 kawka ci smakuje? To może na córeczkę się przygotuj...:tak:W moim najbliższym otoczeniu wszystkie babeczki, które urodziły synków (w tym i ja) miały wstręt do kawy, a te co córeczki powiły wręcz przeciwnie - popijały kawusię (bez kofeiny oczywiście). :tak::-)
Groszek zapewniam cię, że po ciąży schudniesz! Z maluchami jest tyle pracy, że ho,ho:-D Mój synek kolki miał do 4 miesiąca więc jak karmiąc piersią musiałam bardzo uważać na to co jem...co rusz pediatra kazała mi odstawiać jakiś produkt. Na końcu żyłam kanapkami z dżemem i piłam kawę zbożową z mlekiem (do dziś mam do niej wstręt), a kolki sobie poszły po 4 miesiącu. Przy okazji poszły też kilogramy :-D

Julianka w moim przypadku się nie sprawdza.
1 ciąża brak wstrętu - syn
2 ciąża brak wstrętu - syn
3 ciąża początkowy tygodniowy wstręt - syn
4 ciąża zdecydowany brak wstrętu - bliźniaki???? :-D

Groszku ojj tak puki będziesz latała z cycem na zawołanie i przestrzegała tego co wolno jeść a czego nie, puki maluch nie wyjdzie z kolek, puki nie będzie sam chodził (choć wtedy to ty będziesz biegała za nim) póty będziesz chudła i patrzyła na to w przerażeniu :-D:-D:-D:-D

Boże dziewczyny ale mam parcie na koreczki śledziowe, banany których nienawidzę i rabarbar
shocked.gif

koreczki przyjeżdżają do mnie codziennie wraz z mężem, kilogram bananów to działka mojego taty a ten rabarbar jest niemożliwy do odszukania. Proszę cokolwiek czy mrożony czy w słoikach czy chociaż placek z rabarbarem no nie ma nic... JA CHCE RABARBAR ... oszaleje
baffled5wh.gif

syneczki3, bardzo by mnie to cieszyło :tak: Acha... ja mam dżem z rabarbaru....zapraszam :p
Właśnie...koreczki śledziowe! Ostatnio usłyszałam, że kobiety w ciąży nie moga jesc surowych ryb, ok, w sumie wiadomo. Pomyślałam sobie " a kto je surwe ryby :sorry2:" A potem przyniosłam zakupy, pakuje sobie na talerzyk śledzia w oleju...i konsternacja ..czy śledz/matijas to surowa ryba? Nie powinno sie jeść w ciąży? I zgłupłam :rofl2:

już wróciłam :) myślicie że to plamienia i jednak ciąża?? to czemu temperatura mi spadła. Powtórzę test ale nie spodziewam się 2 kreski...

A wracając do zachcianek :) aż mi ochoty narobiłyście ja z Oliwią miałam swoje ulubione przysmaki murzynki rolmopsy i lody :D coś przepysznego tylko teraz nie mogę patrzeć na murzynki :D

reklama
Czarni, ale spadła do poziomu niższego czy po prostu spadła o jedną kreskę? Jeśli jest nadal wyzsza niz temp z poziomu przed owu to chyba jest szansa

Do góry