reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

grzanka powtorz jutro test...
mnie jajniki bola w okolicach owu..a jak to sie ma do ciazy,to juz nie pamietam..:sorry2:

Ostatni test robiłam 21 lutego i kicha wyszła... wydaje mi sie ze dzisiaj owu może być.... wiec dlatego mnie cos kłuje.
Agacynda... ja z roboty wyrwac sie nie mogę... do 20 tu siedze dzisiaj ....
A własnie musze sie pochwalić co ja wczoraj jadłam... a w ciązy pewnie nie jestem ;d
no wiec
zaczełam od ciepłego loda w sklepie jak szłam na pokój, na kolacje ciepły lód z czekoladą, po tym puszka szprotek w oleju 4 bułki, i słodkie. ;d
Normalnie pycha :D

Aguś Miłej niedzieli i spoczynku na łonie natury :)

reklama
Looo Grzanka z tym zarciem to czysta fantazja :D hehehe ja wczoraj o 12 w nocy spaghetti robilam bo z moim Kochaniem glodni i pijani wrocilismy z rynku wroclawskiego :))

No z pewnoscia smakowalo :) hehehe tez bym zjadla szprotek ale w pomidorowym sosie a nie oleju.. :) mmmm teraz to sie rozmarzylam :)

Niesamowite ze jade w trasie i caly czas z neta korzystam :)

grzanka ,pomylilas mi sie z kropka ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:,jeszcze malo was znam..a nie mam kiedy nadrobic ,zeby lepiej poznac..ale ogarne:tak:
to jak cie jajnior boli..to jestes w okolicach owu,to do dziela..:-D&&&&&&&&&&&&&,aby zolnierzyki znalazly droge ;-)
ja juz sie zegnam..,zajrze moze wieczorkiem..;-)

Ja jestem :)) w drodze powrotnej juz... :) moze uda mi sie jeszcze wyjsc na spacer dzisiaj.
Spotkalam swojego wujka z zielonej gory w poznaniu :) hehe

A my wróciliśmy z kościoła, M pojechał do pracy, a ja zajadam pyszny serniczek, popijam herbatke i zbieram sie do nauki.
Pięęęękna pogoda...mam twarty balkon i korzystam chociaż tyle ile moge :)

reklama
Do góry