reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ale Czad!!!!!
Jej!
No ja w niebie jestem :D
No Groszku kochany
Wymodliłyśmy a ja tak pięknie prosiłam o fasoleczke dla Ciebie :p
nie ma mocnych w kupie siła :D

Ostatnia edycja:
reklama
Grzanka, :) dzięki :*
Najfajniejsze jest , że ja to na prawde czułam od czwartku, czyli dzien przed term.@ :) Im bliżej dnia dzisiejszego tym bardziej wiedziałam, że to to :) A jak dziś zobaczyłam też wysoką tempke to test był tylko formalnoscią ;)

Cześć Kochane :)

Groszek super, tak się cieszę :)) kreska wyraźna, z biegiem dni pociemnieje :)

A mnie wczoraj i dziś trochę niedobrze, więc chyba mdłości się zaczynają.
Kropka zazdroszczę tego wypadu :)
Ja przez to przeziębienie nie wychodziłam w ogóle wczoraj, dziś może na spacer się wybierzemy z mężem. Wybrałabym się na zakupy, muszę jakieś baleriny sobie kupić ;)

groszek tak czulam,ze jak dzisiaj tutaj zajrze,to zobacze test i II kreski :-D,GRATULUJE !!!!! spokojnej ciazy kochana :tak:;-):happy2:
cala reszte pozdrawiam i zycze udanej niedzieli :-)
u nas tez pogoda ladna,wiec w domku siedziec raczej nie bedziemy :no:;-)
Edyta odezwij sie,co u ciebie??..cos cie malo ostatnio..buziolek :***

grzanka powtorz jutro test...
mnie jajniki bola w okolicach owu..a jak to sie ma do ciazy,to juz nie pamietam..:sorry2:

reklama
hej laseczki!
Nadrobiłam wszystko ...uff :)

Monika, Groszek Gratulacje!!!!:-) Tak coś przeczuwałam :-D
Bardzo się cieszę!

ja wczoraj na szkoleniu, i na 2 imprezach..wróciłam o 3 nad ranem...hihi.
zaraz się zbieramy gdzieś za kraków skorzystac z pięknej pogody :):) wg kalkulatora od jutra dni płodne, więc można zaczynac :)

Buziolki i milutkiej niedzieli!

Do góry