reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja takie plamienia mialam juz od ponad roku,i od niedawno zaczelam przechodzic rutynowe badanka typu :Cytologia,wymaz na obecnosc bakteri,scan...i wszystko bylo prawidlowe...2 miesiace temu zaczelam lykac complex wit B i plamienia ustaly :szok: a jak wiadomo wit B obniza prolaktyne i z tego wynika ze mialam ja za wysoka...5tego mialam miec drugi scan i badanka hormonow oraz badanie palpacyjne bo lekarz powiedzial ze moge miec jakies cycty i przez to plamie ...ale jak widac wszystko wrocilo do normy :-)

o to tym bardziej jestem dobrej myśli, ze jednak to może być fasolinek (albo fasolinka bo widzę, że by się przydało wsparcie w męskim gronie :))

reklama
Edi i jak to się stało, że w końcu poszło? Przestałaś się skupiać nad zajściem czy jak?

U mnie byla dziwna sprawa z zajsciem :-D bo w maju przytulalismy sie starajac sie o dzidzie ,ale jak w czerwcu dostalam @ to wiedzialam ze cykl stracony,a ze brat przyecial do nas na ponad miesiac to nie bylo mozliwosci staranek...jak brat wyjechal to wracajac z lotniska bylo mi slabo ale zwalilam to na zmeczenie i na to ze byla glodna,jak w lipcu dostalam plamien to moja ciocia przekonala mnie abym zrobila test ale ja wiedzialam ze nic z tego bo przeciez mialam @ ...ale jednak dalam sie przekonac i ku mojemu zdziwieniu pojawily sie grube krechy,nawet nie wiecie w jakim bylam szoku :szok: ale prawde mowiac malo wtedy myslalam o ciazy bo trwaly przygotowania na przyjaz brata i moze dlatego sie udalo ??? sama nie wiem :-p

reklama
Do góry