reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
a Ty Edi nie mieszkasz w Polsce tak? ja się właśnie obawiam, że Natan będzie wśród polskich dzieci wyśmiewane (jak to w przedszkolu bywa...) a pozostali Twoi chłopcy jak mają na imię?

Natan to piekne imie i ogolnie przyjete w PL wiec nie powinnas miec problemu ani Twoje dziecko ;-) Ja mieszkam w UK

Moj sredni to Kuba a najstarszy Alan :rofl2:

Laleczki miło się gada, ale uciekam spać... Chcę szybko dotrzeć do dnia jutrzejszego, bo widzę się z moim A.

dobranoc Niunie ;*

Natan to piekne imie i ogolnie przyjete w PL wiec nie powinnas miec problemu ani Twoje dziecko ;-) Ja mieszkam w UK

Moj sredni to Kuba a najstarszy Alan :rofl2:

chyba faktycznie z tym gustem bo ja od liceum mówiłam, że jak będę mieć synka to nazwę go Kuba bo tak mi się to imię podobało, a teraz mam wrażenie, że w Polsce wszyscy chłopcy mają na imię Kuba albo Kacper i mi się to imię troszkę opatrzyło ale i tak jest piękne...Kubuś...ahhh

Ja tez juz zmykam bo oczka mi sie zamykaja i juz prawie nic nie widze...takze do jutra Kochane ;-)

Dobranoc

reklama
hej dziewczyny :*

jakoś nie mam czasu by z wami pogadac :( pewnie ominęło mnie coś ciekawego..
wczoraj byłam na łyżwach z mężulkiem i na lodach o 22 :-D

mam komu pogratulowac?? :-D

ja mam 32 dc, przedwczoraj leciutkie plamienie i tak czekam...zrobiłam test wczoraj ale I kreska...jeszcze mam nadzieję...:zawstydzona/y:

buzia!życzę milutkiego dnia! Lecę do pracy.

Do góry