reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Oj K@ti@ oby wyszły nam 2 krechy w tym cyklu. o niczym bardziej nie marzę... no może jeszcze o oświadczynach :-)

Kini nie było z tego co pamiętam, ale mogę się mylić.

reklama
K@ti@ tempki nie mierze ,wogule to mialam miec wizyte w szpitalu 5tego ze wzgledu na wczesniejsze plamienia miedzymies.ale musialam ja przelozyc ze wzgledu na brak @...

Agacynda doczekasz sie w tym cyklu II kresek ...trzeba mocno dzialac :-p

No muszę się Edzia mocno postarać :tak: Mój A. już myśli, że skoro 5 cykli się staramy to może z nim jest coś nie tak. Biedny się stresuje...

Trzymam &&&& za Twojego sikańca w piątek Edzia.

No ja już K@ti@ 4 desperadosa lecę i nic mnie jeszcze nie kopnęło :|

K@ti@ tempki nie mierze ,wogule to mialam miec wizyte w szpitalu 5tego ze wzgledu na wczesniejsze plamienia miedzymies.ale musialam ja przelozyc ze wzgledu na brak @...

Agacynda doczekasz sie w tym cyklu II kresek ...trzeba mocno dzialac :-p

Edyta już teraz wszystko kojarzę jak napisałaś o tym szpitalu ufffff mam nadzieję, że to było po prostu plamienie impl.

Agacynda my o Natanka staralismy sie 2 lata,i moj tez myslam ze jest cos z nim nie tak...bo dwoch starszych synow mam z pierwszego malzenstwa ...ale jednak w koncu sie udalo ,takze u Was tez napewno bedzie dobrze ;-)

Edyta już teraz wszystko kojarzę jak napisałaś o tym szpitalu ufffff mam nadzieję, że to było po prostu plamienie impl.

Ja takie plamienia mialam juz od ponad roku,i od niedawno zaczelam przechodzic rutynowe badanka typu :Cytologia,wymaz na obecnosc bakteri,scan...i wszystko bylo prawidlowe...2 miesiace temu zaczelam lykac complex wit B i plamienia ustaly :szok: a jak wiadomo wit B obniza prolaktyne i z tego wynika ze mialam ja za wysoka...5tego mialam miec drugi scan i badanka hormonow oraz badanie palpacyjne bo lekarz powiedzial ze moge miec jakies cycty i przez to plamie ...ale jak widac wszystko wrocilo do normy :-)

ja popijam drinkusia ale jeszcze literki widzę :p

a też przerabiałam już temat problemów z zajściem z powodu M.ale na szczęście skończyło się na mnie (na szczęście bo łatwiej mi się z tym pogodzić i coś działać) ale witaminki w niego ładuję cały czas (rutinoscorbin plus wit. C ponoć poprawia żołnierzyki :))

reklama
Do góry