reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Oj K@ti@ oby wyszły nam 2 krechy w tym cyklu. o niczym bardziej nie marzę... no może jeszcze o oświadczynach :-)

Kini nie było z tego co pamiętam, ale mogę się mylić.

reklama
K@ti@ tempki nie mierze ,wogule to mialam miec wizyte w szpitalu 5tego ze wzgledu na wczesniejsze plamienia miedzymies.ale musialam ja przelozyc ze wzgledu na brak @...

Agacynda doczekasz sie w tym cyklu II kresek ...trzeba mocno dzialac :-p

No muszę się Edzia mocno postarać :tak: Mój A. już myśli, że skoro 5 cykli się staramy to może z nim jest coś nie tak. Biedny się stresuje...

Trzymam &&&& za Twojego sikańca w piątek Edzia.

No ja już K@ti@ 4 desperadosa lecę i nic mnie jeszcze nie kopnęło :|

K@ti@ tempki nie mierze ,wogule to mialam miec wizyte w szpitalu 5tego ze wzgledu na wczesniejsze plamienia miedzymies.ale musialam ja przelozyc ze wzgledu na brak @...

Agacynda doczekasz sie w tym cyklu II kresek ...trzeba mocno dzialac :-p

Edyta już teraz wszystko kojarzę jak napisałaś o tym szpitalu ufffff mam nadzieję, że to było po prostu plamienie impl.

Agacynda my o Natanka staralismy sie 2 lata,i moj tez myslam ze jest cos z nim nie tak...bo dwoch starszych synow mam z pierwszego malzenstwa ...ale jednak w koncu sie udalo ,takze u Was tez napewno bedzie dobrze ;-)

Edyta już teraz wszystko kojarzę jak napisałaś o tym szpitalu ufffff mam nadzieję, że to było po prostu plamienie impl.

Ja takie plamienia mialam juz od ponad roku,i od niedawno zaczelam przechodzic rutynowe badanka typu :Cytologia,wymaz na obecnosc bakteri,scan...i wszystko bylo prawidlowe...2 miesiace temu zaczelam lykac complex wit B i plamienia ustaly :szok: a jak wiadomo wit B obniza prolaktyne i z tego wynika ze mialam ja za wysoka...5tego mialam miec drugi scan i badanka hormonow oraz badanie palpacyjne bo lekarz powiedzial ze moge miec jakies cycty i przez to plamie ...ale jak widac wszystko wrocilo do normy :-)

ja popijam drinkusia ale jeszcze literki widzę :p

a też przerabiałam już temat problemów z zajściem z powodu M.ale na szczęście skończyło się na mnie (na szczęście bo łatwiej mi się z tym pogodzić i coś działać) ale witaminki w niego ładuję cały czas (rutinoscorbin plus wit. C ponoć poprawia żołnierzyki :))

reklama
Do góry