reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej.
Wróciłam od lekarza powiedział, że mam 2 mm pęcherzyk skierował mnie na betkę. I jak mu powiedział, że często siusiu mi się chce to może być objaw ciąży. A według jego wieloletniego doświadczenia że to może być ciąża. Ale sama nie wiem. Prze szczęśliwa jestem ale ze mną jest tak, że pewnie niepotrzebnie jak się okaże.

reklama
Groszek no właśnie w styczniu, kiedy kochaliśmy się tylko 10 dc (nie chciałam już później bo złapało mnie przeziębienie i brałam antybiotyk) i wiedziałam, że nic nie może wyjść to miałam pełno objawów, że już miałam schizy hehe - dużo białego śluzu, mega apetyt, baaardzo bolące piersi, kłucie jajników, a to tylko przed @. A teraz jak już pisałam zauważyłam żyły na piersiach, ale piersi jakoś szczególnie nie bolały, może ze 2 razy poczułam szczypanie, teraz bardziej bolą, ale przy dotykaniu ich. Poza tym czułam się zupełnie normalnie jak zazwyczaj już tuż po @.

Hej.
Wróciłam od lekarza powiedział, że mam 2 mm pęcherzyk skierował mnie na betkę. I jak mu powiedział, że często siusiu mi się chce to może być objaw ciąży. A według jego wieloletniego doświadczenia że to może być ciąża. Ale sama nie wiem. Prze szczęśliwa jestem ale ze mną jest tak, że pewnie niepotrzebnie jak się okaże.

Ciche ale najszczersze gratki :)

Anke no to super, to kiedy na betke lecisz?

Ja nasmażyłam racuchów i nie ma ich kto jeść... ja już się najadłam...

Anke no to dobre wieści :) a ile jesteś po terminie @ ?

Groszek, jeszcze przypomniało mi się, że jakiś tydzień po domniemanej przeze mnie owulacji (pisałam chyba zresztą o tym) nagle rano w drodze do pracy poczułam nagle mocny ból w podbrzuszu, trwał chwilę, po parunastu minutach przeszło, zastanawiam się czy to mogło być zagnieżdżanie ?

4 dni po terminie a na betkę jutro.
Kończę bo P. się tutaj kręci a nie hce mu narazie mówić dopóki się nie dowiem na 100%.
A Wy co myślicie?

4 dni po terminie a na betkę jutro.
Kończę bo P. się tutaj kręci a nie hce mu narazie mówić dopóki się nie dowiem na 100%.
A Wy co myślicie?
to on nawet nie wie że u gina byłaś , lepiej powiedzieć moim zdaniem, żeby mu sie przykro nie zrobiło zapewne chciał by to przeżywać z Tobą i Cię wspierać ... :)

reklama
Do góry