reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Nie mam, posiadam tylko w lodówce whisky, gin i desperadosy... Zero wódki. Mogłaś mówić wcześniej Zonqa to bym kupiła... oj...

Crazy jeśli wiesz o Pati to żadna inna nie dołączyła do grona szczęśliwych :p

reklama
Hey dziewczyny :)
Widze, że rozszerzacie działalność forumową :)
Nikt dzis nie testował?
U mnie tempka poleciała dzis wysoko do góry, więc owu musiała być i jestem troche spokojniesza. Tylko cóż...zaczynam wątpić czy się udało, bo zupełnie, ale to zupełnie czuje sie najnormalniej w świecie, nawet jednego małego zawrotu głwy czy czegokolwiek co by mi dało do myślenia, że to może to :/ Nawet żadnego przeczucia...
Czy to można tak zupełnie nic a nic nie czuć...

Cześć Wszystkim !!! :)

O Matko, ledwo dotrwałam do ostatniej strony ;p i już mam mętlik do czego nawiązać haha

Grzanka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń !!! :-)

Historie z koniem, nartami - masakra :-/

Wy to niby stare jesteście ? A co ja mam powiedzieć, he? ;) W tym roku 28, ale czuję się na 20 hehe. Kurcze widać, że stara tu jestem bo w ogóle FB nie używam, chyba ze 3 razy zajrzałam, jedynie n-k odwiedzam.

Mnie dziś głowa boli, ale da się wytrzyma
ć.

Groszek jesczze trochę masz do terminu @, więc czekaj cierpliwie ;) ja myślałam, że nic z tego nie będzie a tu II.

Chcę iść na betę jeszcze w tym tyg. i powtórzyć, ale boję się, głównie tej powtórki no bo liczę, że mi pokaże coś.

Coś mi czcionka nie chce zaskoczyć hehe

No no dziewczynki bardzo dziekuje za życzenia :)
ja teraz z Moim Robertem hausa ogladamy, teściowa placuszki i serniczek robi bo jutro imieniny ma :p
będzie wesoło.... :p
no po za tym jutro nauki w kościele ciekawe co nowego sie dowiem ... ;p
A na kolacje nie wiem co będzie ....

Oj chyba wszystkie w kuchni siedzicie ? ;]

Ostatnia edycja:
reklama
Grzanka, wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin :* Niech się spełnią Twoje i Wasze wszystkie marzenia :*
Wesoła KObietka, też nic nie czułaś do zrobienia testu?

Do góry