reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Nie mam, posiadam tylko w lodówce whisky, gin i desperadosy... Zero wódki. Mogłaś mówić wcześniej Zonqa to bym kupiła... oj...

Crazy jeśli wiesz o Pati to żadna inna nie dołączyła do grona szczęśliwych :p

reklama
Hey dziewczyny :)
Widze, że rozszerzacie działalność forumową :)
Nikt dzis nie testował?
U mnie tempka poleciała dzis wysoko do góry, więc owu musiała być i jestem troche spokojniesza. Tylko cóż...zaczynam wątpić czy się udało, bo zupełnie, ale to zupełnie czuje sie najnormalniej w świecie, nawet jednego małego zawrotu głwy czy czegokolwiek co by mi dało do myślenia, że to może to :/ Nawet żadnego przeczucia...
Czy to można tak zupełnie nic a nic nie czuć...

Cześć Wszystkim !!! :)

O Matko, ledwo dotrwałam do ostatniej strony ;p i już mam mętlik do czego nawiązać haha

Grzanka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń !!! :-)

Historie z koniem, nartami - masakra :-/

Wy to niby stare jesteście ? A co ja mam powiedzieć, he? ;) W tym roku 28, ale czuję się na 20 hehe. Kurcze widać, że stara tu jestem bo w ogóle FB nie używam, chyba ze 3 razy zajrzałam, jedynie n-k odwiedzam.

Mnie dziś głowa boli, ale da się wytrzyma
ć.

Groszek jesczze trochę masz do terminu @, więc czekaj cierpliwie ;) ja myślałam, że nic z tego nie będzie a tu II.

Chcę iść na betę jeszcze w tym tyg. i powtórzyć, ale boję się, głównie tej powtórki no bo liczę, że mi pokaże coś.

Coś mi czcionka nie chce zaskoczyć hehe

No no dziewczynki bardzo dziekuje za życzenia :)
ja teraz z Moim Robertem hausa ogladamy, teściowa placuszki i serniczek robi bo jutro imieniny ma :p
będzie wesoło.... :p
no po za tym jutro nauki w kościele ciekawe co nowego sie dowiem ... ;p
A na kolacje nie wiem co będzie ....

Oj chyba wszystkie w kuchni siedzicie ? ;]

Ostatnia edycja:
reklama
Grzanka, wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin :* Niech się spełnią Twoje i Wasze wszystkie marzenia :*
Wesoła KObietka, też nic nie czułaś do zrobienia testu?

Do góry