reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ojojojoj ale sie dzieje !!!! Ale dzisiaj wtorek!!! Miala czekac do piatku!! Tego czy poprzedniego? Mam mozg w ciazy i nie rejestruje :) hihihi

reklama
a dzisiaj nie sroda??:-)
do tego piatku czekax miala...chyba...bo ja mimo ze prawie miesiac po porodzie to mozg dalej ciazowy;-)

A no faktycznie. Dzisiaj sroda :) hahahahha dzizasss... Musze kupic chyba kalendarz zeby skreslac dni.
No to sie Margocia pospieszyla... Trzymam kciuki!! A to bedzie cc jak tetno skacze??

Noelka a Ty mialas zdjecia Ksiezniczki wstawic :-))

narazie wywoluja .Probuja Silami natury.No oby poszlo sprawnie!! szybko i bez komplikaxji.

aaaaaaa zaraz wstawie zdjecie:-)

A czyja teraz kolej na fasolinke?? bo ciężarówki się ładnie rozpakowują to teraz pora chyba na jakieś nowe fasolinki....? już tak dawno nie widziałam, żadnych wykresików, teścików...

sihaya no wlasnie...

a to moja grubasinska..waga urodzeniowa 2730g a dzisiaj 4 tyg.4200g. Itbjoo.jpg

grubasek i mamine okkko;-)

Załączniki

• Itbjoo.jpg
    Itbjoo.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry