reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Nooooo... Skoro Margocia na porodowce, to zaraz Mgielka, pozniej ja i Ty Sihayka :D bynajmniej z tych ktore sie tu udzielaja :))

Agacynda z mężem dużo lepiej:) Wyobraźcie sobie, że pokłócił się ze swoją rodzinką, bo wkurzało go to udawanie niewinnej przez jego mamę i ciągłe bronienie jej przez tatę i siostrę. Tak więc było kilka dni spokoju bez wizyt i telefonów. Ale tatuś już zaczyna się do Ł. podmilać i zapewne zaraz będzie zgoda. Ale tym razem stawiam granice- nie zabraniam kontaktów, ale przesady i wtrącania zabraniam:) I wiem, że Ł się dostosuje, bo pokazał kto jest dla niego ważniejszy. Tak więc myślę, że w końcu będzie spokój:)
Noelle jaka śliczna dziewczynka...:) Pyzulek malutki:****
Gosiak trzymam kciuki&&&&&&&&&& Oby było szybko i (prawie)bezboleśnie:)

Nie no ja padnę:)) Nie pokazujcie mi takich pięknotek, bo zaraz te moje tabsy do kosza wrzucę:) Boskie są i imionka mają śliczne:) Wszystkie trzy:)

Aguś rety co za słodziaki!!!:) ściskam mocno:)

Paulinka super, że z m. lepiej:) oby tak dalej i oby się nie zmieniło na powrót,tfu tfu:)

reklama
Do góry