reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejo:) melduje, że u nas ok. jakoś dzień za dniem się toczy, ale widzę, że nasze forum zamiera... szkoda:(

ANKE super wieści. powodzenia:*
AGACYNDA i jak wyniki??
SIHAYA dmucham na paluszek...biedna:(

reklama
Anke mimo wszystko super wieści! Fajnie, że samo się wszystko oczyściło. To teraz życzę szybkiego zafasolkowania :)
Agacynda jak glukoza? Wizja pokoiku piękna! Liczę na zdjęcia jak zrobicie :)
Sihaya super, że wyniki idealne :) No i mam nadzieję, że palec nie da Ci dziś popalić.
Domik jak Lenka? Troszkę lepiej?

Margocia a Wy macie pokoik? Juz nie pamietam czy pytalam... :-)) zdjecia wstawie napewno, tylko najpierw trzeba zrobic.

Sihayko fantastycznie ze wyniki dobre :-) ja jeszcze swojego cukru nie odebralam. Za jakas godzinke pojade.

Domik Lencia juz bez kolek? :)

No wlasnie do cholery! Gdzie reszta?? Asita, Mynia, Sailor, BZibziok? Haaaaloooo Dziewczyny!!!

Palec jak na razie ok:)
Byłam na mieszkaniu, pokój Nadki się maluje - będzie miała słoneczno-plażowato-piaskowo;)

Margotka a Ty jak w ogóle? jakieś zwiastuny porodu się pojawiają??
Domik jak Lenuś?? i jak Ty, odżyłaś trochę?? czy nadal ciężko?

Agacyndko tak, mamy pokoik :) Jeszcze kilka pierdułek zostało typu literki z imieniem nad łóżeczkiem i półki na ścianę, jakaś narzuta na łóżko, pudełka na zabawki itp a tak to wszystko gotowe. Już się nie mogę doczekać aż pościel założę do łóżeczka, bo narazie się wstrzymuję żeby się nie kurzyło :) Jak glukoza Twoja kochana?

Sihayko też mam nadzieję wstawisz zdjęcia pokoiku Naduni :) Fajnie, że już się maluje :) Co do zwiastunów porodu to jakieś tam skurcze- straszaki się pojawiają od kilku dni, a tak to normalnie się czuję, żadnych przeczuć nie mam :)

Z tego co podejrzałam to dziewczyny się po kilka dni nie logowały na BB. Mam nadzieję, że w końcu się pojawią :)

Margocia jestem na etapie picia porannej kawusi, wiec zostal jeszcze prysznic i bede jechac po wyniki cukru :)
literki? ja tez bede kupowac :))

Sihayka laaadne kolorki, taki przytulny ten pokoik Nadusi bedzie :)

a moja pralka i suszarka dotrze jeszcze dzis lub jutro bo wyszla rano z magazynu we wroclawiu :D

To dziś wielkie pranie i suszenie? :)) Jak chcesz to Ci mogę podać linka na allegro gdzie literki zamawiałam. Bardzo ładnie wykonane. Zaraz zrobię zdjęcie :)

20130521_112906.jpg

Załączniki

• 20130521_112906.jpg
    20130521_112906.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Margocia piekne sa !! poprosze o linka, najlepiej na Fb. ja sie zastanawiam czy kupic drewniane czy wypychane :)

Wysłałam kochana na FB :) Ja w czwartek zamawiałam, a wczoraj już przyszła przesyłka więc wykonanie błyskawiczne :)

reklama
aj dziewczyny u nas trochę lepiej. Lenka jeszcze czasem ma kolki. ostatnio rano.... a ja... szczerze wykończona jestem... i fizycznie i psychicznie... ciężko jest. dzis w nocy urządziła dwugodzinną przerwę w spaniu... a potem wyła bo nie mogła zasnąc. nie pozwoli się nosic w pozycji fasolki. chce do góry tak na ramieniu, albo na brzuszku, żeby ją nosic. a jak inaczej chce to taki ryk jakby ze skóry obdzierali...

Do góry