reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda to dobrze, że już po wszystkim! Teraz kciuki za dobre wyniki :) Kiedy odbiór?

Sihayko rzeczywiście z impetem zaczęłaś tydzień, szkoda tylko że tak boleśnie. A jak się czujesz ogólnie? Nadusia fika?

reklama
ja sobie wzielam do torebki dwie cytryny, ale wsytarczyla mi jedna. mam nadzieje, ze Ci to baaardzo ulatwi sprawe. pysia pysia lemoniadka.

Margociu mozliwe ze bedzie jeszcze dzisiaj. a jak nie to jutro.

mam nadzieje ze moja pralka i suszarka dzisiaj przybeda :)) ciesze sie jak dziecko na nowa zabawke

Agacyndka nie dziwie Ci się :) nam w pt przywieźli piekarnik, płytę, pralkę,zmywarkę..;) i miałam tak samo jak Ty:)
Kciuki za wyniki:)

Margotko ogólnie czujemy się dobrze:) jedynie nogi zaczynają mnie boleć jak więcej pochodzę albo wieczorem po całym dniu. Nadka fika raz mniej, raz bardziej:) Wczoraj sorbet malinowy bardzo jej smakował;)

No wyniki beda po 16... Jeju jak dobrze ze to juz za mna... Tak w ogole to musze swoje dwie gwiazdy wysterylizowac. Jedna od drugiej faze na ruje podlapuje. Luska mi dzisiaj zasikala caaaaaaly pojemnik z moimi majtkami wiec nie mam zadnej pary, tylko dwie na suszarce wisialy... Juz mi brak sily do niej czasem. Sika na kazda folie ktora lezy na podlodze, do kazdej miski, koszyka... Wczoraj chciala wyskoczyc przez okno ktore bylo uchylone do gory... Nie moge miec dywanow w mieszkaniu ani dywanikow w lazience bo wszystkie co chwile trzeba prac. Mam nadzieje ze jak ja wysterlizuje to sie skonczy.

Sihayko a ile jeszcze Wam zostalo do wielkiego dnia przeprowadzkowego?
Mi dzisiaj moje Dziecie ostro daje popalic. Tak sie nazlopala tej glukozy ze energia ja rozpiera w kazdym kierunku.

Oj jeszcze troszkę zostało, malowanie, panele no i wykończeniówka... karnisze, lampy itp...
Z kociakami współczuje rujek:/ moja też odstawiała takie szopki, na szczęście po sterylizacji jest ok:]
Kurcze.. palec znów tak zaczął boleć, że mnie skręca, rwie jak... chyba znów czas na lód... uhhh...
A Anielince nie ma się co dziwić hehe... tyle bezkarnego cukru w prezencie...:D

No to kiedy zaczynasz godzinowe odliczanie do przeprowadzki Sihayka? Ja sie nie moge doprosic mojego A o pomalowanie pokoju Anielki... tak sobie wymyslilam, ze zrobie jej pokoj jasnozielony, na jednej scianie chcialabym kremowa tapete w liscie (tylko musze znalezc taka) i do tego drewniane mebelki... mmmmm... :))

Hej dziewczyny.
Ja w czwartek bylam u gina i jeszcze lepiej jak w poniedzialek. Powiedzial ze dobrze ze czekalismy i ze nie zdecydowalismy sie na zabieg. Ja mam czekac na okres.i dzialac. Talze wyliczyl ze do 6.06 mam dostac i od razu do niego na wizyte i jeszcze 4 bete zrobic czy na pewni wszystko jest ladnie cacy. Takze jakbyscie mnie mogly zmienic na liscie bylabym wdzieczna. Agacynga jak wyniki?

Oo Anke fajne wiesci. I od razu mozecie dzialac? Zadnej przerwy? Nic? Bardzo fajnie.
Po wyniki pojade dopiero jutro bo dzisiaj mialam mlyn maly popoludniowy. :-)

Tylko ten cykl.przeczekac i dzialac. Bo powiedzial, ze teraz jesscze wszystkobsie po poronieniu oczyszcza i pewnie w tym miesiacu nie bedzie owulki i w nastepnym heja.

reklama
Anke super wiadomości:) to ja już teraz trzymam kciuki:) żeby przerwa szybko minęła a potem do dzieła:)
Agacynda pomysł pokoju Anielki super:) A ja godzinowe odliczanie zacznę chyba dopiero w przysżłym tygodniu;)

Ja wczoraj wieczorem odebrałam wyniki - znów idealne:) choć delikatnie tsh wzrosło, ale minimalnie:)
Nadka od rana dziś ćwiczy;)
Z moim palcem po nocy lepiej (bo wieczorem była masakra jak rano). Zobaczymy co się będzie działo w ciągu dnia jak będę ręką ruszać...

A GDZIE RESZTA DZIEWCZYN?????????????????????

Do góry