reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Gosiak to z naszego tematu to teraz to teraz ty do wypakowania , a potem już chyba ja? czy jeszcze ktoś w między czasie? bo nie mogę znaleźć waszej listy ....

Noelle dzięki wielkie, bo jednak z racji twojego zawodu to twoje słowa dużo wnoszą do tego tematu,
innym dziewczynom też dziękuje za wsparcie

buziaki

reklama
Mgielko chyba jakoś tak że ja a później Ty :) są jeszcze chyba inne dziewczyny po drodze ale one się nie odzywają więc nie wiem. Co do Twojego wyniku glukozy to ja miałam robione to badanie aż trzy razy :/ najpierw dwa razy po godzinie a później dopiero po dwóch. Najlepiej jakby lekarz zlecił Ci powtórne badanie żeby wykluczyć cukrzycę. Zanim pójdziesz na wizytę kup sobie może glukometr i mierz cukry godzinę po posiłkach. Twoje przekroczenie nie jest duże więc myślę że powinno być ok :) nie martw się za wczasu, poza tym silna z Ciebie babka tyle już przeszlas więc nawet jakby to głupia cukrzyca Ci nie przeszkodzi :) ściskam

Dzięki Gosiak, przyznam szczerze, że też myślałam o glukometrze... sama nie wiem, kurde mąż twierdzi żeby poczekać do wizyty u lekarza, mam za 19 dni
aj ogólnie mnie martwi , że ona głównie po słodkim się rusza, a jak teraz nie jem słodkiego to prawie jej nie czuje
zmykam robić obiadek miłego dnia dziewczyny

Sailorku jak fajnie, że sie odezwałaś :) Figielek był grzeczny, tata korzystając z okazji osłonił barierkę tarasu i teraz Fi może wychodzić i biegać bez smyczy. Siatki w górę jeszcze nie ma ale już przynajmniej się nei boję, że mi czmychnie między szczebelkami barierki.
Ale ja jak wyjechałam tylko na 4 dni strasznie za nim tęskniłam :) Aż S. się ze mnie śmiał bo sobie puszczałam z telefonu nagranie jego miauczenia :) haha
A na tej stronce myślałam, że więcej będzie nietypowych wykresów no ale dobre i takie. Zarejestrowałam się na OvuFriend i tam można sobie oglądać wykresy i tam już jest dużo nietypowych... takich, że w sumie mój przestaje się wydawać dziwny :p

Myniu najwięcej wykresów jest na 28dni. Nie mam tam zakupionego pakietu ale wykresy mogę oglądać i tam jest mnóóóóstwo danych pozapisywanych i test zaznaczone itp jak nie chcesz się tam zakładać konta to mogę Ci podać login i hasło. :-) do oglądania wykresów wystarczy :tak:

Dobry Wieczór :)
Mgiełko mam nadzieje, że te cukrzycowe sprawy się niedługo zakończą :)

Myniu fajnie, że Figielek będzie mógł sobie spokojnie połazić po balkonie :) bez ograniczeń :D

Noelle jak tam córcia??? Grzeczna??? :)

Gosiak niedługo Ty się będziesz cieszyć córeczką po drugiej stronie brzuszka :)

A ja od jakiś paru dni chodzę cały czas śpiąca, zmęczona i w ogóle jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł :/ Może to ta pogoda taka zmienna?

Życzę spokojnej nocki :)

Myniutku kochany ten Twoj tata :) taka niespodzianke Fisiowi zrobic...

Alg gratuluje rozpakowania :D

Mgielko niczym sie nie przejmuj bo Nastka sie denerwuje razem z Toba :* bedzie dobrze.

A ja juz nie wiem... Anielka czy Jagoda?!

reklama
Do góry