reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko Ty tez miałaś kochana niezłe przeboje :szok: ja niestety nie wierze że mi się uda, już teraz bardziej nastawiam się na IUI, bo myslę, że obecny gin. sam niedługo mi to zaproponuje

a ja już bez szefowej :-D

Dziewczynki ja się żegnam :*

życzę wszystkim udanego długiego weekendu aby był pogodny i owocny w fasolki i grzeczne dzidziusie (u tych które mają już bobasy przy sobie)
biggrin.gif

trzymajcie się kochane :*

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie bzibiok gratuluje zrzucenia kilogramów, rozmawiałam z drugim lekarzem, na razie nic nie robić! nie panikować, ograniczyć czytanie na internecie na temat cukrzycy, zrezygnuje z cukrów, białego pieczywa, ziemniaków, itd. i za jakiś czas powtórzę badanie,

Hej dziewczyny.
Mgielko wspolczuje tej cukrzycy no ale mam nadzirje, ze wszystko bedzie dobrze jak bedziesz diete trzymala.
U mnie dzisiaj cos dziwnego sie stalo bo rano mi poleciala czysta krew dwa razy i jiz myslalam, ze sie zaczelo poronienie a nawet sie ucieszylam. bo wole to jak isc na skrobanke i przez caly dzien juz nic. I sie wkurzylam tym.bo nie wiem co to bylo.

hej
melduje ze ALG tez sie juz rozpakowala.:-)
Szczegolowy opis porodu wrzucilam na majowki,i nie wiem czy i wy tez chcecie bo wzbudzilam historia mojego porodu ogolna panike delikatnie rzecz ujmujac.
U nas dobrze,doba jakby za krotka byla.Generalnie mala grzeczna.Malo placze raczej jak cos jej nie pasuje to pokrzykuje na wszystkixh;-)

bzibziok gratuluje utraty wagi!piekny wynik!
anke tule skarbie!trzymaj sie! moze sie rozkreci i obedzie sie bez zabiegu.
mgielko wynik lekko ponad norma bysle ze tylko jak ograniczysz alodycze to bedzie super

noelle no właśnie czekałam na twoją odpowiedź, tak jakby się na tym znasz.... kurcze dodałaś mi nadzieję , bo lekarz też twierdzi że jest ok, a wszędzie wmawiają mi że to już dramat i już prawie włosy rwę ze stresów,
a na dodatek mała dziś się nie rusza... zawsze jak się mało ruszała to jadłam słodkie i od razu fikała, a teraz nie mogę słodkiego, jak ja mam ją pobudzić? a jeszcze kręgosłup mnie boli w dole i aż promieniuje na uda,
matko idzie zwariować
na majówki wejdę i na pewno przeczytam

Noelle przeczytałam opis twojego porodu, no i beczę, dzielna cholernie byłaś !!!

Ostatnia edycja:
boziu nie wiem co się u Was dzieje i kiedy nadrobie i czy nadrobię:( nie mam siły na nic. znów mala niespi i daje czadu. dziś w nocy spała tylko 2 godziny. chodze po ścianach...

NOELLE witaj:* buziaki dla małej. ja swojego porodu nie chce pamiętac. jak o nim myslę to płacze...dla mnie dalej to jeden wielki horror.

buziaki:*

mgielko a jak sie polozysz na lewym boku to sie budzi mala? Albo jakies charakterystyczne dzwieki ja budza? moja budzil mikser,dzwieki u dentysty,wiercenie itp.A jak juz faktycznie ruszac nie bedzie to nie.zaszkodzi cukierek xzy dwa.
a masz zlecona.jakas powtorny test glukozy?
dzieluje kochana,wyjscia nie bylo trzeba bylo byc dzielnym.Ale wylam caly czas .

domik jak u malej? opowiadaj!twz mam uraz so swojefo poeosu

Noelle wczoraj w nocy zjadłam jedno ptasie mleczko i 3 krakersy i coś się ruszyła, ale mało zastanawiam się czy ona nie kopie mnie po plecach, bo wydawało mi się że się prężyła, ale tak jakby wypinała plecki
oj już sama nie wiem zwariować idzie
wizytę u swojego ginekologa mam 20tego, wtedy mi powie czy mam robić jeszcze jedno badanie, bo jak dzwoniłam to nie mógł rozmawiać i powiedział tylko wynik dobry i widzimy się normalnie na wizycie

mgielko bo takie przekroczenie normy to jak nie przekroczenie.Barso minimalne.Moze pobraly Ci krew za drugim razem pare minut szybciej? Nie minely dwie gosziny?a jesli nawet to naprawde.z takim wynikiem bym sie nie marrwila.Co najwyzej grozi Ci dieta cukrzycowa w co szczerze watpie

reklama
Noelle współczuję przeżyć, dzielna z Ciebie kobitka!!! Aż się sama popłakałam jak to czytałam, ale najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło i cieszysz się Nataszka w domku. Ściskam mocno:*

Do góry