reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko mój taras może nei jest ogromny ale spory... w całym bloku jest tylko 7 takich tarasów reszta to balkokny 2,5x2 metry a mój ma 2,5x6. U mnie jest tak, ze na poziomie partery blok ma kształ prostokątny i tam sa garaże i lokale usługowe a wyżej blok jest w kształcie litery F i ja mieszkam w tej części rogaliowej i taras mam na dachu tej części parterowej. U mnei jeszcze nikt nic nie robiła na balkkonach bo blok był oddany w maju więc w minione lato raczej ludzie plytki kładli i ściany malowali a nie zajmowali się balkonami:) Ja troszkę przeczekam z daszkiem i siatkowaniem ale osłonę barierek zakładam w majowy weekend :)
Marzenko to nie krakanie, ja od dawna marzę o bliźniakach :) Ale u nas to mało prawdopodobne, ja nei mam w rodzinie bliźniaków, S też no i leków nie biorę tych zwiększających szanse na ciążę mnogą... Ale pomarzyć zawsze można :) A co do Twojego samopoczucia to niektóre kobiety podobno czują cos od pierwszej chwili ;) Może, może...
Różniczko po części już wyżej napisałam jaka sytuacja w moim bloku jest. Myślę, że w spółdzielni byłoby łatwiej a to ta pierdzielona wspólnota mieszkaniowa. Właściciele ziemscy się znaleźli... Normalnie zachowują się jakby willę z basenem w Wilanowie kupili... mam takie barierki zwykłe metalowe pomędzy którymi można cos przepleść ale ja planuję kupić to: DECOTeam24.pl - Os

reklama
Jejku... tyle jeszcze napisałam i skasowało mi pół posta, ale się wkur...

To tak w skrócie to co mi ucięło:
Agacynda, nie mogę doczekac się kanapy
Sailorku Tobie może luteina by pomogła w nieopóźnieniu się @
Sihayko jestem domna z Ciebie, że wyotczyłąś najpoważniejszą broń kobiecą - łzy :)
A Różniczce pisałam jeszcze więcej o moim tarasie ale nei wiem czy odtworzę teraz...
Mam w akcie notarialnym zapis, że nie mogę montować nic do elewacji budynku, ale ja daszek chciałam zrobić tak: wzniesć na mojej barierce podpory i na górze na tym daszek z płyt poliwęglanowych, takich samych zresztą jak nad wejściami do klatek schodowych i nad lokalami usługowymi. Róniczko a co myślisz o prawach autorskich architekta budynku? Prawa te naprawdę ograniczają moje działania na własnym balkonie. Żeby nie było że ja chcę nie wiadomo co, naczytałąm się i planowałam wystą pic do Wspólnoty Mieszkaniowej o zgodę na daszek i potem do inpektora budowlanego czy jak się ta instytucja nazywa... ale widze, że chyba jedynie samowolka budowlana w naszym pięknym kraju ma szansę zaistnieć

badzcie ze mnie dumne, nie krzyczcie :)) zmontowalam cala kanape sama. jutro Wam wrzuce zdjecia jak juz posprzatam, bo dzisiaj nie mam sily juz.

No nie wiem co powiedzieć... Będziesz bita na gołą pupę aż do krwi...
Ale ta ogólnie dumna jestem...
Ale i krzyczę i to bardziej niż jestem dumna.
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa o tak krzyczę

Hej :)

Myniu trzymam kciuki za ten Twój cykl!!! :)

Agacynda no nie powinnaś jednak tak się forsować. Ale gratulacje :)

Aga jak u Ciebie?

Noelle jak się czujesz?

Gosiak jak tam?

Hej. Wlasnie wrocilam zostalam nazwana przez gina ciezarowka :-). Pecherzyk ciazowy jest 8 mm endiometrium pogrubia sie. Kazal nie dzwigac ;-). Za dwa tygodnie kazal przyjsc i wtedy powinien byc 1 cm zarodek i najwazniejsze serduszko. Takze narazie jeszcze dwa tyg. sie wstrzymujemy zeby powiedziec komukolwiek. Tylko Wy wiecie i moja siostra :-). Milego wieczoru.

Myniu ajm sori, ale siedzialam i takie nudy mnie dopadly, ze stiwerdzilam, ze za cos sie trzeba wziac. no a jak juz obleklam wszystko w material to pozostalo tylko poskrecac :)) w nagrode jak sie polozylam na kanapie to od dziecia dostalam takiego kopa ze az mi brzuch podskoczyl hahaha

Anke gratulacje ciezarowko Nasza :))

Dzieki ale najszczesliwsza na swiecie bede dopiero jak pojde za dwa tug. i uslysze serducho i zobacze na wlasne oczy dzidziola. Ale jestem przeszczesliwa.

reklama
Wlasnie dziewczyny bo o wszystko sie wypytywalam gona a zapomnialam o jednym i ku pow. ale przypomnialo mi sie teraz kwas foliowy mam lykac. Agacynda, Sihaya, z Oaliwka lykalam a glupio mi teraz dzwonic w nocy do niego.

Do góry