reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej :) Dopiero wstałam :) W tym cyklu zacznę mierzyć temperaturę... i w następnym tygodniu do gina...

Sihaya dzięki za odpowiedź... mam nadzieje, że u mnie też jest okej z progesteronem...

Asitko kciuki zaciśnięte!!! Pewnie nie możesz się doczekać!!! :)

Aga no to wskakuj na stołek i wieszaj firanki :D Haha :D Albo umyj podłogę :D

Sihayko poszłam zrobić bo coś niedobrego chyba zaczyna się dziać. Biorę już dawkę 50 a cały czas chce mi się spać i brak energii na cokolwiek. Wyniki online dzisiaj po południu.
Robiłam sobie test owu sikany bo już zgłupiałam z tym wykresem. Jeszcze bardziej nie wiem co jest bo wyszedł baaardzo pozytywny :szok: 2013-04-05 10.07.12.jpg wczoraj i przedwczoraj też pozytywne ale nie aż tak. Może ten skok to nie skok...:confused2:

Załączniki

• 2013-04-05 10.07.12.jpg
    2013-04-05 10.07.12.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 22
Sailorku ja zawsze na testy owu patrzyłam z przymrużeniem oka. A co do tarczycy to może to tylko przez pogodę, brak słońca, ciągła szaruga... teraz bardzo dużo osób narzeka na samopoczucie. Ja tez bym ciągle spała, nic mi się nie chce, lenistwo na całego. i tłumacze to właśnie pogodą plus ciążą haha... tarczycę robiłam ostatnio i utrzymuje się jak dotąd, więc ja na razie przy dawce 25 ale gin mówiła, że z czasem pewnie będziemy musiały podnieść (ciekawe...tak ciąża wpływa?). Kolejne badanie mam zrobić w maju i zobaczymy czy dalej się trzymam czy coś wzrosło. Mam nadzieje, że u Ciebie będzie jednak ok:) a jak zobaczysz słonko w przyszłym tygodniu to akumulatory się naładują i będziesz tryskać energią:)
hmm... a cukier masz ok??

Asitko hop-hoooop!!! gdzie Ty się podziewasz??? mierzyłaś dziś tempkę?;> i którym termometrem?;>

Dziewczynki zapraszam na kawkę i makowca:) <mniam>

Ostatnia edycja:
Czarnooczko ale słodziaki :-)
Ja za to dodaję filmik o kotku co prawda tylko narysowanym ale uwielbiam tą serię :-)
Cat Man Do - Simon's Cat - YouTube

Sihayko może i pogoda...już sama nie wiem. Zrobiłam też cukier dzisiaj. Zobaczymy co wybadają :-) piszę się na kawkę i makowca :-)

Ostatnia edycja:
reklama
czarnooka ale slodziaki:-D
sihaya mmmm...makowiec....
Asita jak nastroj przed wizyta?:)
sailor moze dopiero jestes przed skokiem??:sorry:
agnieszko powodzenia,niech cos ruszy:laugh2: przy takiej pogodzie to potrzeba nam dobrych wiesci!! ja jeszcze w miare na spokojnie do skonczonego 37tc ale potem....;-)

Do góry