reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ahoj :)
Paulinko czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak:
Laluś przykro mi, trzymam kciuki za ten cykl &&&&&&&&&&&&
Asitko testujesz jutro? &&&& oby się udało :*
królewno śliczną masz córcię :happy:
Jillka ja nie chce marudzic ale umawiałysmy się, że punkt 5 będziesz u mnie po pieski, teraz mam nakupkane i nasikane w domu :confused2::-p:-D

reklama
królewna już sama nie wiem :-( no nic byle do jutra :tak:

ja sie żegnam dzisiaj już chyba nie zajrzę bo idę z mężem do poradni małżeńskiej i nie wiem o której wrócimy
życzę miłego popołudnia i wieczorku :******

Sihayko takie pobudki tuczenia Agacyndy jestem w stanie zrozumieć ;) Rośnij, rośnij Agacyndowy brzuszku :)
Oooooooo ledwo zaczełam do Ciebie pisać Fisiek wskoczył na klawiaturę :) Coś się kroi między naszymi kotami ;)
Asitko trzymam jutro kciuki mooooocno:)
Laluś, przykro mi :(
Królewno śliczna Lenka :) jaki wielki smok chce pożreć Twoją Królewnę :) A nie to raczej na odwrót :)

ej ej wy mi tu spokojnie z tym moim bebolem :)) hehe bo zamiast chodzic to sie bede toczyc hahaha...

no to sobie zasiadlam wlasnie przed moim nowym tv :D kartony prawie do konca posprzatane, zostaly tylko trzy ale nie mam gdzie ich wypakowac, wiec jeszcze poczekaja :D chata poodkurzana, podloga umyta, pranie wstawione wiec arbuz na kolana i odpoczynek z moimi Dziewczynkami :))
wiecie co dzisiaj Luska zrobila? czesto sie jej zdarza robic "ryska" jak jest wkurzona a dzisiaj do tego jeszcze warczala i biegla za Lidka, wpadla do sypialni wskakiwala na parapet ale sie poslizgnela z calym impetem przypierdzielila w szybe hehehehe uspokoila sie momentalnie :D

Asitka trzymam kciuki za ta wizyte jutrzejsza :)
Anke no to juz niedlugo serduszko bedzie slychac :))
Myniu a czemu Fisiol do moich laseczek nic nie czuje? hehehee mam dwie, to by byla rozpusta w bialy dzien heheh
Sihayko czekaj cierpliwie, tez bym juz chciala Wam zapeezentowac, ale bez kanapy i obrazow to nie bedzie efektu :)
Lalus mi tez jest okropnie przykro :(
Paulinko w obliczu tego ze za pol roku sie uda, to teraz ciesz sie na calego boboseksami :)) czaaaad!!

umowilam sie na usg genetyczne na 15 kwietnia do ponoc specjalisty od usg we wroclawiu, juz sie doczekac nie moge.

ciezarowki, czy jak wy sie kochacie ze swoimi mezczyznami to Wam twardnieje troche brzuch?

Ahoj :)

Jillka ja nie chce marudzic ale umawiałysmy się, że punkt 5 będziesz u mnie po pieski, teraz mam nakupkane i nasikane w domu :confused2::-p:-D

Oł gasz! Wybacz ! Zapomniałam wziąć adres dokładny i jeździłam po całej okolicy z fotami psiaków i pytałam kto zna... ale nikt nie potrafił mi pomóc :/

Paulinko, To są niezłe wieści, chciałabym takiego lekarza.... No i jeśli obiecał... to musi się tak stać :pnie wiem jak on to zamierza przeprowadzić, ale jeśli zadziała prędko, to i ja w Twe strony się udam!
Asitko, już godziny można odliczać do wizyty! Weź nam napisz jak najprędzej to będzie możliwe, co ? do męża info, a potem do nas, ok? :) Ok? :) Ok? :)
Myniu, strasznie mnie się ta książka podoba! Przesyłam wirtualne avokadooooo:) Dziękuję jak nie wiem!
Sihaya - dekory powiadasz... ciążki temat. Mam nadzieję że Mężu uległ Twemu urokowi i płaczowi? Ściskam !

W ogóle to dawać mi tu foty brzuszków! Może mnie zarazi?! W końcu to jest mój cykl! Lista odczarowana, więc do działa! I dzieła!

Lecę Was doczytać :)

reklama
Do góry