reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejka :)

Sailor no to cos sie dzieje, super!!

Noelle, Aga, wyklujcie sie, ja chce Dzidziolki zobaczyc :D

Asitko trzymam kciuki mocno!! &&&&&&&&& ja od samego poczatku chodzilam raz w nocy do lazienki i dalej chodze. a w ciagu dnia to nawet nie licze :)) tak raz na godzine/pol...

Sihaya ja tez wppadam na makowca chociaz nie lubie :) ale jakis taki smak mnie naszedl...az chyba dzisiaj jakies ciasto upieke..

reklama
Asitko.... brak słów na Ciebie... ciesz się, że nie wstajesz bo przynajmniej się wysypiasz:p

Sailor u mnie szaro, chłodno, śnieg topnieje, pełno wody:/ bleee:/

Asitko... wiem i rozumiem Cię, te negatywne testy mącą Ci w głowie ale testy to nie wszystko:) nie będę pisać co myślę, bo nie ma sensu, zobaczymy co powie gin:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

eh kobietki wyprasowałam odkurzyłam zaraz borę sie za mycie podłóg

kobietki wy tu narzekacie ze raz wstajecie na siusiu w nocy a ja teraz trzy albo cztery razy wstaje :-)

Asito dziewczyny mają rację co do tego sikania na początku. Trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

u mnie za oknem szaro mokro i pruszy śnieg:wściekła/y:

Aga szalejesz hehe i jak Antoś coś go to sprzątanie ruszyło?;) A ja z tym siku to nie żeby narzekać, tylko Asitce chciałam pokazać, że każda z nas ma inaczej i wcale nie trzeba biegać co pięć minut żeby być w ciąży;)

reklama
Do góry