reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Lalus a to wredny małpiszon:/ w takim razie kciuki za nowy cykl:) łap fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Królewno jak dla mnie to Ty, Twój mąż i dziewczynki wyglądacie jak rodzeństwo:D wszyscy tak do siebie podobni:) dziewczynkom to się nie dziwię.. ale że nawet męża podobnego znalazłaś to już szaleństwo hehe:) Śliczne maleństwo:)

Agacynda gdzie zdjęcia mieszkanka?? bo ja tu czeeeekaaaam:)

Sihayko zdjecia mieszkania wstawie jak juz kanapa bedzie. Czekam na przesylke... :| powinna juz byc, bo w piatek zamawialam. I jak bedzie kanapa to powiesimy obrazy i wtedy beda foty :D

no dobrze, eh.. postaram się wytrzymać:p

Asitko temp nie koniecznie za niska... jeśli wyższa od temp pierwszej fazy to jest dobrze, a tą dzisiejszą przecież należy uznać za zaburzoną bo nie spałaś w nocy, budziłaś się itd.:) ja jestem dobrej myśli:)

ANKE jeszcze raz ogromne gratulacje!!!
LALUŚ przykro mi:( tule:*
ASITA powodzenia jutro:* napewno będą dobre wieści:)
KRÓLEWNA Lenka śliczna!!! moja chyba ma kolki, a przynajmniej brzusio napewno pobolewa:( tylko, że ja karmię piersią i już nie wiem co jeśc...masakra
CZARNOOKA my dalej trzymamy za Ciebie kciuki!!!!!!!!!! Lenka zaciska cały czas:*

buziaki:*

o domik nasza tez boli, alu juz po bebilonie comfort jest ok plus podaje bobotic od dzis :)
a to plus karmienia butla i mm ;p
dzieki za mile slowa

sihaya: ciagle nam ktos mowi ze podobni jestesmy z mezem a ja tego nie widze haha:-D

Ostatnia edycja:
oo Domik:) widzę, że już troszku lepiej chyba z Lenką co? bo i wczoraj i dziś zaglądasz do nas:) oby tak dalej!! a brzusio masuj, z czasem się oswoi do pieszczotek:) mówi Ci to instruktorka masażu niemowlęcego;)
a stosujesz te specyfiki co napisała królewna??
trzymaj się dzielnie kochana:) nie daj się kruszynie;)

reklama
Do góry