reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej laski!

Asita hop hop :-) dawaj testa!

Aga znam ten ból, też się budzę w nocy i zasnąć nie mogę :/ a Ty się kobito nie przepracowuj bo naprawdę jeszcze Piankę przegonisz :) ps a co do zakupów to kasy uprzywilejowane są do Twojej dyspozycji :)

Noelle jak tam dziewczynki dziś się czujecie? :*

Marzen super że wykresy odzyskalas :)

Rozniczko, Lalus, Jillka &&&&&&&&

U mnie niestety gorzej, dziś wypluwam płuca :/ boję się kaszlec żeby mi się skurcze nie robiły.

reklama
gosiak ty nam zdrowiwj!!!!nie ma chorowania!!

my dobrze:-) tj nazarlam sie czekolady ,i umieram......ble......mloda ma czkawke taka ze szok...zalatwilam nas ta czekolada;-)

gosiak trzymaj się i kuruj pod pierzyną, nie waz się nawet nosa wysciubiać :evil:
Noelle nie cierpuiałam jak moje dzidziole miały czkawke w brzuchu :baffled:

ASITA NA LITOSĆ BOSKĄ :wściekła/y:

przyszłam Wam życzyć Wesołych Spokojnych Świąt :*:*
Asitko pięknego króliczka będziesz miała życzę Ci z całego serca tych II kreseczek:*
Rożniczko Laluś Jillka u Was też pięknie te II kreseczki są Wasze:*:*:*

nic nie chce mówić ale ziściło się to co mówiłam że zostanę na szarym końcu :( Sailor Myniu jestem z Wami .

czrnooka.kochanie!!Co z twoim serduchem?? o co chodzi??na pewno nie jest tak zle!! skarbie tobie tez zycze zdrowych i wesolych swiat!! jeszcze sie los do was skarbie usmiechnie:-*

asita wez sie zmiluj babo jedna!!

dziewczynki na teście jedna gruba krecha nie wiem co jest grane, nigdy tak długo @ się nie spóźniała
20130330_075411.jpg
jeśli @ nie przyjdzie to we wtorek pójdę na bete

Załączniki

• 20130330_075411.jpg
    20130330_075411.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry