reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarnooka kochanie ja nadal wierze że będziesz mieć dzidziusia i modlę się o to codziennie :*
Dziewczyny jak mi się spać chce, dosłownie zasypiam na stojąco, a wszystko przez tą pogodę :crazy:
szefowa nas puściła do domku doi jutra kochane :*

Dziewczyny, ja nie wiem czy to ciąża bo mnie tylko mdli i lędźwie bolą. A śluzu bardzo bardzo malutko. To mnie martwi wydaje mi się, że jak zrobię test w niedzielę już tylko jedna krecha będzie :(.

ogarnełam nasze lokum, podłogi pomyłam i od tego schylaniaznów rana po cc daje o sobie znac...eh... no ale Lenka już lepiej (odpukac w niemalowane) śpi kruszyna moja.
herbatkę z kopru to ja piję i taką z hippa też mamy i daję jej. i nawet kropeli sab simplex też mamy... może jest troche poprawy bo już tak japki nie drze:-D

doszła wczoraj nam huśtawka i mała jest zafascynowana jak ją wkładam w to ustrojstwo. robi wielkie oczyska:-D polecam taki gadżet;)

PIANKA powodzenia:*
ROŻNICZKA, ASITA ja tam wierzę w Wasze II krechy! trzymam kciuki:*
CZARNOOKA trzymaj się kochana!!! musi byc dobrze. w końcu i do Ciebie się słoneczko uśmiechnie::*
ANKE gratulacje!!!!
SAILOR oby sen się sprawdzil:*
GOSIAK śliczny brzusio:* o jakim drugim dziecku Ty mówisz??:szok: ja po jednym mam już dosyc:-D pogadam jak poród przeżyjesz i parę ciężkich chwil zmaleństwem. odechce się człowiekowi na długie lata:-D

dziękuję dziewczyny za wsparcie:* kochane jesteście*

Dzisiaj robilam test nie moglam wytrzymac ale tez przed chwila, jest druga krecha rozowa ale kokorem bardzo sie rozni od pierwszej. W niedziele z poranneho moczu zrobie. Powiedzcie prosze jaki test najlepiej kupic. Dziewczyny martwie sie bardzo bo sluzu praktycznie wogole. A wy jak mialyscie zaciazone? Pawel powiedzial, ze dopiero bedIe uwazal ze jest pozytywny jak dwie krechy beda mialy jednakowy kolor.. No martwie sie rtm sluzem, ze praktycznie go brak :-(((.

Ja mam do zrobienia tort ale strasznie mi się nie chce, zrobiłam biszkopt, ale jeszcze teraz dwa kremy do zrobienia a sił witalnych brak :-(
Domikcw to super, że mała się uspokoiła, teraz to już będzie tylko lepiej :tak:
Anke co do śluzu to nie wiem, ale możesz mieć go dużo w środku a przy szyjce mało, któraś z dziewczyn chyba tak miała, a co do testu no to kochana II krechy miałaś jak nic, także na 100% jesteś w ciąży :tak:

Kochane ja już dzisiaj życzę Wam spokojnych świąt i króliczków wielkanocnych w postaci fasolki, a tym dziewczynką zaciążonym lekkiego porodu :tak:

reklama
Cześć Kobietki :) Na początku życzę Wam Wesołych i radosnych Świat! :-) Przede wszystkim fasolek w brzuszkach tym jeszcze starajacym się, tym zaciążonym lekkich i ekspresowych porodów :) , a tym co urodziły- zdrowych, pogodnych dzieciaczków :-)

Za bardzo nie mam czasu podczytac co u kazdej słychac :0 Tylko zerknełam an ostatnią strone :)

Anke nie ważne czy druga kreseczka na tescie była słabiutka czy mocna, tak czy siak oznacza to ciąze :) U mnie na początku jak robiłam test to była bladziutka kreska i do tego po ok 3-5 minutach pokazała sie, i dopiero zrobiłam sobie po kilku dniach i wtedy była mocna odrazu po zrobieniu testu :) Mój mąż tez na początku nie wierzył ze udało się :-D mówił ze moze cos mi sie przewidziało,albo ze test zepsuty,albo ze własnie musi byc mocna kreska :)
Trzymajcie sie kobietki, lece kąpac swego dzieciaka :-)

Do góry