reklama
Czarnooka kochanie ja nadal wierze że będziesz mieć dzidziusia i modlę się o to codziennie :*
Dziewczyny jak mi się spać chce, dosłownie zasypiam na stojąco, a wszystko przez tą pogodę
szefowa nas puściła do domku doi jutra kochane :*
Dziewczyny jak mi się spać chce, dosłownie zasypiam na stojąco, a wszystko przez tą pogodę

szefowa nas puściła do domku doi jutra kochane :*
domikcw
Fanka BB :)
ogarnełam nasze lokum, podłogi pomyłam i od tego schylaniaznów rana po cc daje o sobie znac...eh... no ale Lenka już lepiej (odpukac w niemalowane) śpi kruszyna moja.
herbatkę z kopru to ja piję i taką z hippa też mamy i daję jej. i nawet kropeli sab simplex też mamy... może jest troche poprawy bo już tak japki nie drze
doszła wczoraj nam huśtawka i mała jest zafascynowana jak ją wkładam w to ustrojstwo. robi wielkie oczyska
polecam taki gadżet
PIANKA powodzenia:*
ROŻNICZKA, ASITA ja tam wierzę w Wasze II krechy! trzymam kciuki:*
CZARNOOKA trzymaj się kochana!!! musi byc dobrze. w końcu i do Ciebie się słoneczko uśmiechnie::*
ANKE gratulacje!!!!
SAILOR oby sen się sprawdzil:*
GOSIAK śliczny brzusio:* o jakim drugim dziecku Ty mówisz??
ja po jednym mam już dosyc
pogadam jak poród przeżyjesz i parę ciężkich chwil zmaleństwem. odechce się człowiekowi na długie lata
dziękuję dziewczyny za wsparcie:* kochane jesteście*
herbatkę z kopru to ja piję i taką z hippa też mamy i daję jej. i nawet kropeli sab simplex też mamy... może jest troche poprawy bo już tak japki nie drze

doszła wczoraj nam huśtawka i mała jest zafascynowana jak ją wkładam w to ustrojstwo. robi wielkie oczyska

PIANKA powodzenia:*
ROŻNICZKA, ASITA ja tam wierzę w Wasze II krechy! trzymam kciuki:*
CZARNOOKA trzymaj się kochana!!! musi byc dobrze. w końcu i do Ciebie się słoneczko uśmiechnie::*
ANKE gratulacje!!!!
SAILOR oby sen się sprawdzil:*
GOSIAK śliczny brzusio:* o jakim drugim dziecku Ty mówisz??

dziękuję dziewczyny za wsparcie:* kochane jesteście*
Dzisiaj robilam test nie moglam wytrzymac ale tez przed chwila, jest druga krecha rozowa ale kokorem bardzo sie rozni od pierwszej. W niedziele z poranneho moczu zrobie. Powiedzcie prosze jaki test najlepiej kupic. Dziewczyny martwie sie bardzo bo sluzu praktycznie wogole. A wy jak mialyscie zaciazone? Pawel powiedzial, ze dopiero bedIe uwazal ze jest pozytywny jak dwie krechy beda mialy jednakowy kolor.. No martwie sie rtm sluzem, ze praktycznie go brak :-(((.
Ja mam do zrobienia tort ale strasznie mi się nie chce, zrobiłam biszkopt, ale jeszcze teraz dwa kremy do zrobienia a sił witalnych brak :-(
Domikcw to super, że mała się uspokoiła, teraz to już będzie tylko lepiej
Anke co do śluzu to nie wiem, ale możesz mieć go dużo w środku a przy szyjce mało, któraś z dziewczyn chyba tak miała, a co do testu no to kochana II krechy miałaś jak nic, także na 100% jesteś w ciąży
Kochane ja już dzisiaj życzę Wam spokojnych świąt i króliczków wielkanocnych w postaci fasolki, a tym dziewczynką zaciążonym lekkiego porodu
Domikcw to super, że mała się uspokoiła, teraz to już będzie tylko lepiej

Anke co do śluzu to nie wiem, ale możesz mieć go dużo w środku a przy szyjce mało, któraś z dziewczyn chyba tak miała, a co do testu no to kochana II krechy miałaś jak nic, także na 100% jesteś w ciąży

Kochane ja już dzisiaj życzę Wam spokojnych świąt i króliczków wielkanocnych w postaci fasolki, a tym dziewczynką zaciążonym lekkiego porodu

reklama
Cześć Kobietki
Na początku życzę Wam Wesołych i radosnych Świat! :-) Przede wszystkim fasolek w brzuszkach tym jeszcze starajacym się, tym zaciążonym lekkich i ekspresowych porodów
, a tym co urodziły- zdrowych, pogodnych dzieciaczków :-)
Za bardzo nie mam czasu podczytac co u kazdej słychac :0 Tylko zerknełam an ostatnią strone
Anke nie ważne czy druga kreseczka na tescie była słabiutka czy mocna, tak czy siak oznacza to ciąze
U mnie na początku jak robiłam test to była bladziutka kreska i do tego po ok 3-5 minutach pokazała sie, i dopiero zrobiłam sobie po kilku dniach i wtedy była mocna odrazu po zrobieniu testu
Mój mąż tez na początku nie wierzył ze udało się
mówił ze moze cos mi sie przewidziało,albo ze test zepsuty,albo ze własnie musi byc mocna kreska 
Trzymajcie sie kobietki, lece kąpac swego dzieciaka :-)
Za bardzo nie mam czasu podczytac co u kazdej słychac :0 Tylko zerknełam an ostatnią strone
Anke nie ważne czy druga kreseczka na tescie była słabiutka czy mocna, tak czy siak oznacza to ciąze

Trzymajcie sie kobietki, lece kąpac swego dzieciaka :-)