reklama
Anke błagam nie osłabiaj mnie!! kolejny test z dwom krechami a Ty się kobieto zastanawiasz?? nad czym?? a m. niech się puknie w głowę - ehh faceci...
W łaśnie sprawdziłam na swoim enpr, że owszem śluz miałam ale tylko określałam jego rodzaj a nie ilość - widocznie nie było go jakoś dużo, bo nie odnotowałam nic takiego, więc się nie zamartwiaj hehe....
Nie no...nie dość,że testy popołudniowe a nie z porannego moczu a i tak są II, to zamiast się cieszyć, to się doszukują kwadratury koła

Anke Ty w ciąży jesteś!!!! i radzę się przywitać z fasolką bo się obrazi, że mama nie towarzyska jakaś

W łaśnie sprawdziłam na swoim enpr, że owszem śluz miałam ale tylko określałam jego rodzaj a nie ilość - widocznie nie było go jakoś dużo, bo nie odnotowałam nic takiego, więc się nie zamartwiaj hehe....
Nie no...nie dość,że testy popołudniowe a nie z porannego moczu a i tak są II, to zamiast się cieszyć, to się doszukują kwadratury koła
Anke Ty w ciąży jesteś!!!! i radzę się przywitać z fasolką bo się obrazi, że mama nie towarzyska jakaś
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
hej babeczki 
u nie dzisiaj strasznie zabiegany dzień, zakupy , sprzątanie i u mamy byłam placki piec bo ona biedulka jutro do pracy to nie ma czasu i do 17 mi zeszło samo pieczenie nogi to mam tak spuchnięte, a potem wróciłam do domku i za sprzątanie się wzięłam mąż na mnie nakrzyczał że mam się oszczędzać i dzielnie mi pomagał
)
Pianeczko trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
u nie dzisiaj strasznie zabiegany dzień, zakupy , sprzątanie i u mamy byłam placki piec bo ona biedulka jutro do pracy to nie ma czasu i do 17 mi zeszło samo pieczenie nogi to mam tak spuchnięte, a potem wróciłam do domku i za sprzątanie się wzięłam mąż na mnie nakrzyczał że mam się oszczędzać i dzielnie mi pomagał
Pianeczko trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
agnieszka116
eh kobietki normalnie zaraz zwariuje spać nie mogę kręcę się , łażę po całym domu i nie wiem dlaczego, a taka zmęczona cały dzień byłam a tu bezsenna noc mnie czeka
Noelle1986
Fanka BB :)
wspolczuje agnieszko:-*Tez czasami tak mam,znam ten bol.Ja za to ostatnio zaaypiam ok 22 a wstaje o 6:-/ z.pewnosci to lepsze niz nie spanie.Ale narobilas.smakolykow i sie napracowalas!! ej no dogonisz albo przescigniesz Pianeczke!!
wlaanie ciekawe.co u Pianki!!!??
asita?.kciuki!!!!!&&&&!!!! tylko bez numerow ze testu nie robisz!!!!
anke kobitko!!prosze cie!!kreski wychodza jak malowane..nie oslabiaj mnie:-) :-* powtorz test juteo czy pojutrze to zobaczyaz grubasne krechy!
wlaanie ciekawe.co u Pianki!!!??
asita?.kciuki!!!!!&&&&!!!! tylko bez numerow ze testu nie robisz!!!!
anke kobitko!!prosze cie!!kreski wychodza jak malowane..nie oslabiaj mnie:-) :-* powtorz test juteo czy pojutrze to zobaczyaz grubasne krechy!
Ostatnia edycja:
hej. Dziekuje za wczorajsze wpisy troche mnie uspokoily i od razu lepiej na serduszku. A z okazji swiat wielkonocnych zycze Wam duzo radosci, milisci, zdrowia, spelnienia wszystkich marzen i wszystkiego wszystkiegi najlepszego. a
A ja dzisiaj do pracy na 10 godz. ale mi trafilo :-/.
A ja dzisiaj do pracy na 10 godz. ale mi trafilo :-/.
agnieszka116
Noelle ja tez jestem ciekawa co u Pianeczki czy już ma swoje malenstwo przy sobie czy jeszcze walczy
O nie nie Pianki to ja nie przegonię ja mam plan rodzić 12
)
Asita trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
O nie nie Pianki to ja nie przegonię ja mam plan rodzić 12
Asita trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
Witajcie 
ja od rana w pracy abuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!
Asita, gdzie jestes z tymi II krechami, nie chowaj się
agnieszko moze w dzień uda Ci sie zdrzemnąć
Noelle Ty tez widze nie mozesz spać tylko jak skowronek z rana ;-)
sihaya wykres prawie uzupełniony, tylko ten ostatni cykl cos mi sie spierniczył
ja od rana w pracy abuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!
Asita, gdzie jestes z tymi II krechami, nie chowaj się

agnieszko moze w dzień uda Ci sie zdrzemnąć

Noelle Ty tez widze nie mozesz spać tylko jak skowronek z rana ;-)
sihaya wykres prawie uzupełniony, tylko ten ostatni cykl cos mi sie spierniczył

Noelle1986
Fanka BB :)
Agnieszko ty sie kladz odsypiac noc!!:-)
no Asitko my tu kciuki trzymamy!!!:-*:-*
marzen ja razem ze sloncem wstaje hehehe a ze ono coraz wczesniej.....;-) widze ze spec sihaya praktycznie naprawil twoj wykre:-)
no Asitko my tu kciuki trzymamy!!!:-*:-*
marzen ja razem ze sloncem wstaje hehehe a ze ono coraz wczesniej.....;-) widze ze spec sihaya praktycznie naprawil twoj wykre:-)
Ostatnia edycja:
reklama
agnieszka116
Noelle jak mi się nie chce spać, muszę męża obudzić i na zakupy ostatnie ruszyć bo potem się do kas nie dopcham