reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Anke na pewno test wyszedł dobrze :) i jest ciąża!!!

Asitka jutro rób test, bo tyle dni Nas trzymać w niepewności!!! :) :p

Ja testuję jak coś w niedzielę. A teraz idę spać bo jutro na 6 do pracy :(

reklama
Anke błagam nie osłabiaj mnie!! kolejny test z dwom krechami a Ty się kobieto zastanawiasz?? nad czym?? a m. niech się puknie w głowę - ehh faceci...
W łaśnie sprawdziłam na swoim enpr, że owszem śluz miałam ale tylko określałam jego rodzaj a nie ilość - widocznie nie było go jakoś dużo, bo nie odnotowałam nic takiego, więc się nie zamartwiaj hehe....
Nie no...nie dość,że testy popołudniowe a nie z porannego moczu a i tak są II, to zamiast się cieszyć, to się doszukują kwadratury koła:p :D
Anke Ty w ciąży jesteś!!!! i radzę się przywitać z fasolką bo się obrazi, że mama nie towarzyska jakaś:p ;)

hej babeczki :)

u nie dzisiaj strasznie zabiegany dzień, zakupy , sprzątanie i u mamy byłam placki piec bo ona biedulka jutro do pracy to nie ma czasu i do 17 mi zeszło samo pieczenie nogi to mam tak spuchnięte, a potem wróciłam do domku i za sprzątanie się wzięłam mąż na mnie nakrzyczał że mam się oszczędzać i dzielnie mi pomagał :))

Pianeczko trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wspolczuje agnieszko:-*Tez czasami tak mam,znam ten bol.Ja za to ostatnio zaaypiam ok 22 a wstaje o 6:-/ z.pewnosci to lepsze niz nie spanie.Ale narobilas.smakolykow i sie napracowalas!! ej no dogonisz albo przescigniesz Pianeczke!!

wlaanie ciekawe.co u Pianki!!!??

asita?.kciuki!!!!!&&&&!!!! tylko bez numerow ze testu nie robisz!!!!

anke kobitko!!prosze cie!!kreski wychodza jak malowane..nie oslabiaj mnie:-) :-* powtorz test juteo czy pojutrze to zobaczyaz grubasne krechy!

Ostatnia edycja:
hej. Dziekuje za wczorajsze wpisy troche mnie uspokoily i od razu lepiej na serduszku. A z okazji swiat wielkonocnych zycze Wam duzo radosci, milisci, zdrowia, spelnienia wszystkich marzen i wszystkiego wszystkiegi najlepszego. a
A ja dzisiaj do pracy na 10 godz. ale mi trafilo :-/.

Noelle ja tez jestem ciekawa co u Pianeczki czy już ma swoje malenstwo przy sobie czy jeszcze walczy :)

O nie nie Pianki to ja nie przegonię ja mam plan rodzić 12 :))

Asita trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Witajcie :)
ja od rana w pracy abuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!
Asita, gdzie jestes z tymi II krechami, nie chowaj się :-p
agnieszko moze w dzień uda Ci sie zdrzemnąć :tak:
Noelle Ty tez widze nie mozesz spać tylko jak skowronek z rana ;-)
sihaya wykres prawie uzupełniony, tylko ten ostatni cykl cos mi sie spierniczył :confused:

Agnieszko ty sie kladz odsypiac noc!!:-)

no Asitko my tu kciuki trzymamy!!!:-*:-*

marzen ja razem ze sloncem wstaje hehehe a ze ono coraz wczesniej.....;-) widze ze spec sihaya praktycznie naprawil twoj wykre:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry