reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynduś, może powinnaś pójść na betę a jak nie wyjdzie to do gina. Ja miałam kiedyś taką sytuację że miesiączka spóźniała mi się 18 dni chociaż zawsze mam regularne cykle. Wiem jak się czujesz, ja zrobiłam wtedy chyba z 10 testów i tylko kasę straciłam a i tak cały czas miałam nadzieję, która niestety została rozwiana:( lekarz dał mi luteinę i po 5 dniach miesiączka przyszła...

Także idź na betkę to się okaże czy możesz się cieszyć czy musisz działać żeby rozpocząć nowy cykl i odliczanie do nowej owulacji :)

Ostatnia edycja:
reklama
poczekam jeszcze kilka dni. jesli @ nie przyjdzie to pojde do gina... na bete nie wiem czy sens... albo poczekam 48h i zrobie jeszcze jeden... zobaczymy.

hejka .....
agacynda dziwne to troche .....
ja zaczelam od dzis dietke ehehehhe zobaczymy jak to bedzie :)
@ powoli powoli idzie ku koncowi i bedziemy mogli na nowo zaczac staranka .... ale tym razem nie sprawdzamw kalkulatorach ehehehe :) zobaczymy

Dzień dobry dziewczynki.
Jutro z rana mąż wyjeżdża w tygodniową podróż służbową. Jak co roku targi w Warszawie. Do weekendu będziemy bez niego. Zakichane targi !!!!

miala byc dukana ale nie dam rady ..... jutro mysle zrobie cos innego zaczne jesc 3 posilki dziennie tyle ze gotowane mieso i jakies warzywka ..... bez chleba ziemniakow .....

ja chyba też porzucę tryb pszenno-ziemniaczany... :| bo się puchnie ... ble

a w ogóle to dzisiaj i wczoraj mnie lekkie mdłości złapały... @ dalej nie ma... o 14 włącza mi się kima... a testy wychodzą negatywne.

reklama
a to mąż Cię opuścił, że w samotności zamarzasz?
ja dzisiaj też samotnia... pod kołdrą w polarze i z nauką :|

Do góry