reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Sailorku ja właśnie taki lekki sen miałam wcześniej. Od dwóch dni dopiero przesypiam noc. Więc może stąd wyższa temp... FAsola raczej nie jest, bo (.)(.) już nie bolą... Podbrzusze też przestało, więc ogólnie cisza teraz.
paulinka88
Czarnooka współczuję... Jak ja nie lubię wystąpień publicznych Ba nawet zwykły egazamin na prawko napawa mnie takim lękiem i tak stresuje, że tydzień wcześniej spać nie mogę...
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
witam
Ciężarówki moje kochane jak tm samopoczucie? bo u mnie ciężko czuje się strasznie cały czas mnie mdli brzucho się stawia ale nie boli, a jak mnie wszystko w******* to nie macie pojęcia
oj żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ....
Która staraczka najbardziej podejrzana teraz bo jakoś nie mam weny do czytania chociaż bardzo bym chciała, to nie dam rady zasypiam wszędzie i w każdej pozycji ostatnio, boli mnie tyłek więc nie wysiedzę
Trzymam za was kciuki babeczki moje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a chciałam sie pochwalić że zaczynam 35 tc
Ciężarówki moje kochane jak tm samopoczucie? bo u mnie ciężko czuje się strasznie cały czas mnie mdli brzucho się stawia ale nie boli, a jak mnie wszystko w******* to nie macie pojęcia
oj żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ....
Która staraczka najbardziej podejrzana teraz bo jakoś nie mam weny do czytania chociaż bardzo bym chciała, to nie dam rady zasypiam wszędzie i w każdej pozycji ostatnio, boli mnie tyłek więc nie wysiedzę
Trzymam za was kciuki babeczki moje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a chciałam sie pochwalić że zaczynam 35 tc
paulinka88
Agnieszko jeszcze ze 3-4 tyg i możesz się rozpakowywać
Tylko Domikowa Lenka mały uparciuszek
Tylko Domikowa Lenka mały uparciuszek
reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Paulinko kochana oj ja też mam takie przeczucie chociaż wolała bym te 4 tygodnie żeby maluszkowi niczego nie zabrakło w sensie każdy dzień w brzuszku się liczy chociaż na tym etapie ciąży to już chyba nie takie niebezpieczne
szkoda mi tej naszej Domi biedulka tyle w szpitalu siedzieć chociaż mnie też to czeka, ale na szczęście tylko tydzień ze względu a tą cukrzycę moją
Czarnooka kochana jak najszybciej na IP , nie denerwuj się wszystko na pewno będzie ok , ja też plamiłam w 4 tc i 8 najważniejsze ze nie jest to świeża krew
szkoda mi tej naszej Domi biedulka tyle w szpitalu siedzieć chociaż mnie też to czeka, ale na szczęście tylko tydzień ze względu a tą cukrzycę moją
Czarnooka kochana jak najszybciej na IP , nie denerwuj się wszystko na pewno będzie ok , ja też plamiłam w 4 tc i 8 najważniejsze ze nie jest to świeża krew