reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailorku ja właśnie taki lekki sen miałam wcześniej. Od dwóch dni dopiero przesypiam noc. Więc może stąd wyższa temp... FAsola raczej nie jest, bo (.)(.) już nie bolą... Podbrzusze też przestało, więc ogólnie cisza teraz.

Ale dzisiaj tu cisza, ja się żegnam zajrzę do Was jutro z rańca :-D:-D:-D
Laluś mam nadziej, że nie rozkręci się u Ciebie te choróbsko brzydkie :no:

Życzę miłego popołudnia i wieczorku :*****

a ja siedzę w pracy i mi się już nic nie chce chętnie poszłabym spać. a przedemną tyle pracy jeszcze bo jutro mam zrobić jako pielęgniarka wykład w gimnazjum nerwów se zjem co nie miara masakra jakaś.

Czarnooka współczuję... Jak ja nie lubię wystąpień publicznych:( Ba nawet zwykły egazamin na prawko napawa mnie takim lękiem i tak stresuje, że tydzień wcześniej spać nie mogę...

witam

Ciężarówki moje kochane jak tm samopoczucie? bo u mnie ciężko czuje się strasznie cały czas mnie mdli brzucho się stawia ale nie boli, a jak mnie wszystko w******* to nie macie pojęcia
oj żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ....

Która staraczka najbardziej podejrzana teraz bo jakoś nie mam weny do czytania chociaż bardzo bym chciała, to nie dam rady zasypiam wszędzie i w każdej pozycji ostatnio, boli mnie tyłek więc nie wysiedzę

Trzymam za was kciuki babeczki moje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a chciałam sie pochwalić że zaczynam 35 tc :)

reklama
Paulinko kochana oj ja też mam takie przeczucie chociaż wolała bym te 4 tygodnie żeby maluszkowi niczego nie zabrakło w sensie każdy dzień w brzuszku się liczy chociaż na tym etapie ciąży to już chyba nie takie niebezpieczne

szkoda mi tej naszej Domi biedulka tyle w szpitalu siedzieć chociaż mnie też to czeka, ale na szczęście tylko tydzień ze względu a tą cukrzycę moją

Czarnooka kochana jak najszybciej na IP , nie denerwuj się wszystko na pewno będzie ok , ja też plamiłam w 4 tc i 8 najważniejsze ze nie jest to świeża krew

Do góry